Hugh Grant na 25 jaar terug in Britse televisieserie - Actueel Cinema

   - 

Acteur Hugh Grant heeft een rol gekregen in de driedelige Britse dramaserie "A Very English Scandal", gebaseerd op een politiek schandaal uit de jaren 70. Dat meldt de Britse openbare omroep BBC vandaag. 

Grant vertolkt de hoofdrol van de charismatische Britse politicus Jeremy Thorpe, die in 1979 werd aangeklaagd voor het beramen van een moord. De liberale politicus en drie partijgenoten zouden opdracht hebben gegeven om Norman Scott, een ex-minnaar van de politicus, om het leven te brengen. De serie is gebaseerd op een boek van de Britse journalist John Preston. Een uitzenddatum is nog niet bekend.

Het is alweer 25 jaar geleden dat Hugh Grant nog eens te zien was in een Britse televisieserie. Toen vertolkte hij de rol van de Italiaanse edelman Alsemero in de dramaserie "Performance". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: