Zevende seizoen van Game of Thrones op 16 juli te zien via HBO - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse betaalzender HBO heeft aangekondigd dat het nieuwe seizoen van de populaire fantasyserie "Game of Thrones" op 16 juli in première gaat. Het zevende seizoen bevat zeven afleveringen en is gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin. 

De fans van "Game of Thrones" krijgen komende zomer zeven nieuwe afleveringen van de fantasyserie voorgeschoteld door de Amerikaanse betaalzender HBO. Daarmee bevat het zevende seizoen van "Game of Thrones" drie afleveringen minder dan de eerste zes seizoenen. Het nieuwste seizoen werd opgenomen in voornamelijk Noord-Ierland, Spanje en IJsland. De productie liep wat vertraging op omdat er veel in winterse omstandigheden werd verfilmd.

Heel wat vertrouwde acteurs zijn te zien in het nieuwe seizoen, onder anderen Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Carice van Houten en Emilia Clarke. Naast de anciens worden ook een aantal nieuwe personages geïntroduceerd. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: