Fasten your seatbelts: Fast & Furious Live komt eraan! - Actueel Cinema

    

Het publiek kan zich alvast klaarmaken voor de ultieme adrenalinestoot, want één van ’s werelds meest populaire en langstlopende filmreeksen aller tijdens, Fast & Furious, racet naar de live-entertainment arena. Universal Brand Development slaat de handen in elkaar met Brand Events en stelt Fast & Furious Live voor. Een wereldwijde live arena tour, die vandaag werd aangekondigd. Vanaf januari 2018 zal de show het adrenalinegehalte van de fans de lucht in blazen door ze te transporteren naar verschillende memorabele scènes en stunts uit de film.
 
Fast & Furious Live brengt de verbazingwekkende stunts tot leven die de achtdelige franchise hebben gedefinieerd. Met behulp van de meest geavanceerde technologie en de favoriete auto’s uit de blockbuster-serie, zal Fast & Furious Live  de meest gewaagde momenten uit de geliefde films weer tot leven brengen. Het publiek zal de hitte van de vlammende uitlaten kunnen voelen en ongelooflijke autostunts kunnen aanschouwen terwijl elke scène zich ontplooit. Dit alles met de meest meeslepende, vermakende technologie denkbaar.
 
De straten van Los Angeles worden naar verschillende locaties wereldwijd gebracht. Fast & Furious Live laat fans de meest extreme acties herbeleven terwijl getrainde stuntchauffeurs –omringd door een echte blockbuster set, authentieke digitale projecties en state-of-the-art obstakels- de meest bloedstollend stunts uitvoeren.
 
“Fast & Furious Live zal de live-entertainment industrie veranderen op de dezelfde manier als de wereldwijde box-office franchise dat heeft gedaan met het actie genre,” aldus Vince Klaseus, President, Universal Brand Development. “Fans zullen alles waarvan ze zo houden in de films, van dichtbij, in een ongelooflijk coole live show kunnen meemaken, waardoor ze dus midden in de actie zitten.”

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Meryl Streep wordt voor de eerste keer oma - Actueel

Meryl Streep wordt voor de eerste keer oma

Mooie vooruitzichten voor actrice Meryl Streep. De filmster wordt binnenkort oma. Mamie, haar oudste dochter, is in verwachting van een eerste kindje.
Animatieserie 'Family Guy' brengt ode aan overleden Carrie Fisher - Actueel

Animatieserie 'Family Guy' brengt ode aan overleden Carrie Fisher

Bijna twee jaar na haar dood heeft de Amerikaanse actrice Carrie Fisher een eigen grafrede gekregen in de animatieserie 'Family Guy'. De 'Star Wars'-actrice sprak sinds 2005 de stem in van Angela, de baas van hoofdpersonage Peter Griffin.
Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme - Actueel

Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme

Benedikt Erlingsson, die die we reeds opmerkten in 'Horses and Men', komt terug met een vrolijke verhaal met vele troeven: een briljante actrice, een rijk scenario,excentrieke en absurde humor en adembenemende landschappen. Wij zijn helemaal verliefd op deze IJslandse film!
Friends niet meer op Netflix in het nieuwe jaar? - Actueel

"Friends" niet meer op Netflix in het nieuwe jaar?

Even vrees bij het grote contingent "Friends"-liefhebbers. Er was namelijk sprake dat de populaire sitcom vanaf 2019 niet meer op Netflix beschikbaar zou zijn. De streamingdienst heeft nu zelf duidelijk geschept.