Fasten your seatbelts: Fast & Furious Live komt eraan! - Actueel Cinema

    
Actueel
Fasten your seatbelts: Fast & Furious Live komt eraan!

Het publiek kan zich alvast klaarmaken voor de ultieme adrenalinestoot, want één van ’s werelds meest populaire en langstlopende filmreeksen aller tijdens, Fast & Furious, racet naar de live-entertainment arena. Universal Brand Development slaat de handen in elkaar met Brand Events en stelt Fast & Furious Live voor. Een wereldwijde live arena tour, die vandaag werd aangekondigd. Vanaf januari 2018 zal de show het adrenalinegehalte van de fans de lucht in blazen door ze te transporteren naar verschillende memorabele scènes en stunts uit de film.
 
Fast & Furious Live brengt de verbazingwekkende stunts tot leven die de achtdelige franchise hebben gedefinieerd. Met behulp van de meest geavanceerde technologie en de favoriete auto’s uit de blockbuster-serie, zal Fast & Furious Live  de meest gewaagde momenten uit de geliefde films weer tot leven brengen. Het publiek zal de hitte van de vlammende uitlaten kunnen voelen en ongelooflijke autostunts kunnen aanschouwen terwijl elke scène zich ontplooit. Dit alles met de meest meeslepende, vermakende technologie denkbaar.
 
De straten van Los Angeles worden naar verschillende locaties wereldwijd gebracht. Fast & Furious Live laat fans de meest extreme acties herbeleven terwijl getrainde stuntchauffeurs –omringd door een echte blockbuster set, authentieke digitale projecties en state-of-the-art obstakels- de meest bloedstollend stunts uitvoeren.
 
“Fast & Furious Live zal de live-entertainment industrie veranderen op de dezelfde manier als de wereldwijde box-office franchise dat heeft gedaan met het actie genre,” aldus Vince Klaseus, President, Universal Brand Development. “Fans zullen alles waarvan ze zo houden in de films, van dichtbij, in een ongelooflijk coole live show kunnen meemaken, waardoor ze dus midden in de actie zitten.”

Commentaar geven op dit artikel

Al het nieuws cinema

De durvers achter 'Torpedo' - Actueel

De durvers achter 'Torpedo'

De opnames van 'Torpedo' zijn enkele dagen geleden van start gegaan. 'Torpedo' moet een avontuurlijke duikbootfilm worden die zich afspeelt tijdens WO II. Regisseur is Sven Huybrechts en de producers zijn Kobe Van Steenberghe en Hendrik Verthé, dezelfde durvers die ook al 'Patser', 'Black' en 'Image... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest - Actueel

Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest

Scarlett Johansson zou de rol van transgenderman Dante Gill spelen in de film 'Rub and Tug', over een misdaadkoning die een massagesalon gebruikte als dekmantel voor prostitutie. Er volgde kritiek op de casting van Johansson; velen vroegen zich af waarom de rol niet naar een transgenderactrice ging.
Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst - Actueel

Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst

Johnny Depp heeft een akkoord bereikt met zijn voormalige management. De Amerikaanse acteur klaagde The Management Group (TMG) eerder aan voor fraude en eiste 25 miljoen dollar (21 miljoen euro).
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.
Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix - Actueel

Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix

Alex Piña, de bedenker en producent van de hitserie 'La Casa de Papel', gaat exclusief voor Netflix meerdere series bedenken en schrijven. De Spanjaard heeft een exclusieve deal gesloten met de streaminggigant.
Stormy Daniels opgepakt in stripclub - Actueel

Stormy Daniels opgepakt in stripclub

Pornoster Stormy Daniels is opgepakt toen ze aan het werk was in een stripclub in Ohio. Dat tweet haar advocaat Michael Avenatti vandaag. Daniels raakte vooral bekend omdat ze de Amerikaanse president Donald Trump in verlegenheid bracht. De twee zouden een korte verhouding gehad hebben, en kort... Verder lezen...
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.