Vijfde seizoen Prison Break in maart op de buis - Actueel Cinema

   - 

Zoals afgelopen zomer al werd bekendgemaakt, krijgt de populaire serie 'Prison Break' een vervolg. Het nieuwe seizoen zal in maart 2017 uitgezonden worden. Dat heeft acteur Dominic Purcell nu bekendgemaakt, zo schrijft Nieuwsblad.be. De fans zitten intussen al meer dan zeven jaar op het nieuwe seizoen te wachten. 

Een officiële aankondiging van wanneer het vijfde seizoen te zien zal zijn, is er nog niet. Maar acteur Dominic Purcell, die de rol van Lincoln Burrows vertolkt, heeft bekendgemaakt dat de serie in maart weer op televisie zal zijn. In het nieuwe seizoen, dat tien afleveringen zal krijgen, is te zien dat Michael Scofield nooit gestorven is. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis na de explosie en daarna opnieuw gevangen genomen in een gevangenis in Jemen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: