Het jeugdtrauma van Jennifer Aniston - Actueel Cinema

   - 

Jennifer Aniston moest als kind buikdansen op familiefeesten. Dat vertelt ze aan Entertainment Weekly. Aniston, dochter van de Griekse acteur John Aniston en model Nancy Dow, vertelt over de jeugdherinnering... met gemengde gevoelens.

 "Mijn familie langs vaders kant is van Griekse afkomst. Dus ik werd opgekleed als Grieks meisje en tijdens het kerstfeest moest ik voor de ganse familie buikdansen", lacht Aniston. "Dat had helemaal niets met kerstmis te maken. Het was gewoon zoiets van 'laten we Jen vernederen tijdens kerst' denk ik." Jennifer is binnenkort te zien in Office Christmass Party, een komedie waarin ook Olivia Munn, Courtney B. Vance, Jason Bateman en T.J. Miller spelen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: