Mel Gibson maakt vervolg op 'Passion Of The Christ' - Actueel Cinema

   - 

Mel Gibson gaat een vervolg maken op 'Passion Of The Christ', dat vertelt hij in de Amerikaanse laatavondshow van Stephen Colbert. Het epische bijbelepos uit 2004 vertelt het verhaal van de vervolging en kruisiging van Jezus Christus. Samen met scenarist Randall Wallace schrijft de acteur en regiseeur nu aan een vervolg. 

Gibson onthult dat de film toepasselijk 'resurrection' zal heten, verrijzenis. Al hoopt de 60-jarige Gibson dat de film over meer zal gaan dan de titel doet uitschijnen. "Het is meer dan een simpele gebeurtenis. Het is een ongelooflijke gebeurtenis", legt hij uit. "En door dat te onderbouwen met andere gebeurtenissen gaan we het echte verhaal vorm geven. Geen chronologische weergave van de feiten, dat kan saai worden." Gibson zal ook inspiratie op doen in het nieuwe testament. De filmster, zelf een toegewijd rooms-katholiek, waarschuwt wel dat er nog heel wat werk voor de boeg is. "Waarschijnlijk duurt het nog een jaar of drie voor de film wordt uitgebracht. Omdat het zo een groot onderwerp is.

" The Passion Of The Christ bracht destijds een indrukwekkende 612 miljoen dollar op, met een productiebudget van amper 30 miljoen dollar. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: