Trapped : een ijskoude thriller (Netflix). - Actueel Cinema

   - 

Netflix stop duidelijk niet met het graven naar interessante series – oude en nieuwe. Trapped mag zich dan misschien niet aan de top bevinden, toch toont dit wederom dat Netflix een constante behoudt op kwaliteitsgebied… deze keer worden mysterie en gevaar met elkaar vermengd!

Alles begint na de ontdekking van een lijk, meer specifiek : enkel het bovenlichaam van een lijk! Het hoofd en de ledematen ontbreken. Een gebeurtenis die toevallig net samenvalt met de aankomst van een Deense veerboot. Daaraan worden er nog verdoken trauma’s toegevoegd, een moordenaar op de vlucht, een agent die zich aan de rand van een zenuwinzinking bevindt door een scheiding, mensenhandel en corrupte politici… heel wat voor de afdeling van het kleine Seyðisfjörður, door een storm ook nog eens afgesloten van de wereld.

Neem zeker eens een kijkje ! Een verslavende aanrader !

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: