Spotlight, Steve Jobs, Chocolat, Point Break... Uw Cinereview - Actueel Cinema

 

Spotlight voert de groep aan met zes nominaties, waaronder twee voor acteurs Rachel McAdams en Mark Ruffalo. Dik verdiend voor dit waar gebeurde drama, over een team journalisten dat een schandaal binnen de Katholieke Kerk op het spoor komt.


Steve Jobs kreeg twee acteernominaties, voor Michael Fassbender en Kate Winslet. Hoe zij de scherpe dialogen brengen in dit levensverhaal van de Apple-baas, is inderdaad adembenemend om te zien.



In Chocolat trekt komiek Omar Sy (Intouchables) het pak aan van de allereerste zwarte clown uit de Franse geschiedenis. De circusnummers zijn hilarisch, het verhaal aangrijpend.



Liefhebbers van spectaculaire fictie kunnen terecht bij Point Break, de remake van de actieklassieker uit 1991. Een F.B.I.-agent gaat undercover bij een groep dieven met een voorliefde voor extreme uitdagingen.



En om af te ronden op een olijke noot: in Alvin & The Chipmunks: The Road Chip trekken de gibberende knaagdieren op weg naar Miami, samen met een onaangename stiefbroer.





 

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: