Politiekomedie klopt "Star Wars" in Noord-Amerikaanse box-office - Actueel Cinema

   - 

Iets meer dan een maand na zijn release is "Star Wars: The Force Awakens" niet meer de meest bekeken film in de Noord-Amerikaanse box-office. De zevende aflevering uit de filmsaga is onttroond door de politiekomedie "Ride Along 2", die in zijn openingsweekend 41 miljoen dollar opbracht. "The Force Awakens" harkte afgelopen weekend maar 44 miljoen dollar binnen en komt zo op de derde plaats, meldt Exhibitor Relations op basis van definitieve verkoopcijfers. 

In "Ride Along 2" vertolkt acteur Kevin Hart de rol van Ben Barber, een man die net zoals zijn schoonbroer James Payton (gespeeld door rapper Ice Cube) graag politie-inspecteur wil worden. Bij hun eerste zaak krijgen zowel de ervaren James als Ben het erg moeilijk als ze een drugsbaron op het spoor zijn. De western "The Revenant" met Leonardo DiCaprio, die onlangs nog 12 Oscar-nominaties ontving, heeft afgelopen weekend 37,5 miljoen dollar opgebracht. Met dit resultaat komt de film op de tweede plaats van meest bekeken films van afgelopen weekend en onttroont hiermee "Star Wars: The Force Awakens", die nu op de derde positie staat. Op nummer 4 staat "13 hours", een film over de aanval op het Amerikaanse consulaat van Benghazi (Libië) op 11 september 2012. De biografische oorlogsthriller bracht afgelopen weekend 19,2 miljoen dollar op. De top 5 wordt vervolledigd door de komedie "Daddy's Home" met Will Ferrell. De film bracht afgelopen weekend 11,9 miljoen dollar op. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: