Spectre, Sleeping with Other People, The Green Inferno... Uw cinereview. - Actueel Cinema

   - 

Na 24 films heeft de beroemdste spion op aarde geen introductie meer nodig. In Spectre duiken opnieuw donkere spoken uit zijn verleden op, en die maken het 007 lastiger dan ooit.Twee dappere films proberen aan het Bondgeweld te weerstaan en toch ook hun graantje mee te pikken.

Voor de liefdeszielen (met een ondeugend trekje) is Sleeping with Other People, een romantische komedie over Jake en Lainey, twee goeie vrienden die het niet nauw nemen met trouw in relaties. Ze hebben echter gezworen om hun platonische vriendschap niet in gevaar te brengen en van elkaar af te blijven. Maar Eros laat zich niet zomaar wegdringen.Aan het andere eind van het spectrum vinden we The Green Inferno, de ode van horrorregisseur Eli Roth aan het immer appetijtelijke kannibalengenre. Laat het smaken!

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dwayne Johnson begraaft de strijdbijl met Vin Diesel - Actueel
Actueel

Dwayne Johnson begraaft de strijdbijl met Vin Diesel

Na een aantal samenwerkingen in de Fast & Furious saga ontstond er een vete tussen de twee sterren, Dwayne Johnson en Vin Diesel. Er was sprake van rivaliteit, kritiek en spot via sociale media. Maar deze vete is nu officieel verleden tijd. Dwayne Johnson deed een officiële aankondiging op Twitter. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: