No Time To Die: James Bond is vanaf vandaag eindelijk te zien in de bioscoopzalen! - Actueel Cinema

   - 

Geheim agent 007 heeft lang op zich laten wachten, maar vanaf vandaag kan je hem weer in actie zien in bioscopen in het hele land.

Alvorens de rol van 's werelds beroemdste geheime agent aan een andere acteur over te dragen, sluit Daniel Craig zijn reeks van vijf films in stijl af nadat het allemaal vijftien jaar geleden begon met Casino Royale. Steeds goed omringd, deelt de agent het scherm met Léa Seydoux, Ana de Armas en Rami Malek in een film die al zijn beloften nakomt!

Bond heeft zijn actieve dienst achter zich gelaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel lastiger te zijn dan verwacht en leidt Bond tot een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Bekijk hier de uren van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

James Bond : No Time to Die

No Time to Die

Actie, Avontuur  Regie: Cary Joji Fukunage Met: Rami Malek, Daniel Craig, Léa Seydoux Bond heeft zijn actieve dienst achter zich gelaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel lastiger te zijn dan verwacht en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: