Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel Cinema

   - 
Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga.

Maar niet zo snel! "Ik heb de twee films na elkaar gemaakt, wat voor mij heel logisch is," legt hij uit aan het tijdschrift 'Empire'. "Ik dacht dat het een goed idee was om direct na het eerste deel verder te gaan. We waren al aan het bedenken, schrijven enzovoort. Maar het betekent ook dat ik zes jaar ononderbroken op Arrakis heb doorgebracht, en ik denk dat het goed is om een stapje terug te doen. Allereerst moeten we ervoor zorgen dat we een solide script hebben. Wat ik wil vermijden is dat we niets klaar hebben. Ik heb dat nog nooit gedaan en nu denk ik dat het gevaarlijk kan zijn vanwege het enthousiasme. We moeten ervoor zorgen dat alle ideeën op papier staan". Dan doet hij een prikkelende belofte. "Als we teruggaan, moet het echt zijn, het moet relevant zijn, als ik ooit Dune Messiah doe, [dan] omdat het beter zal zijn dan deel twee. Anders doe ik het niet. 

Wat de acteurs betreft, hebben sommigen al aangegeven dat ze bereid zouden zijn om een derde deel op te nemen. Dit geldt met name voor Zendaya, die heeft gezegd dat ze graag weer met Denis Villeneuve zou willen werken.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: