"De Collega's 2.0" in première in bijzijn van cast en VIP's in Antwerpen - Actueel Cinema

   - 

In Kinepolis Antwerpen gaat "De Collega's 2.0", de nieuwste film van regisseur Jan Verheyen, vanavond in première. Naast Verheyen zelf woont ook nagenoeg de volledige cast met onder meer Steve Geerts, Veerle Dobbelaere, Ben Segers en Eva van der Gucht de vertoning bij in één van de twee VIP-zalen, waar bekende gezichten als Lesley-Ann Poppe, Tom Waes, Kat Kerkhofs en Carl Huybrechts worden verwacht. 

"De Collega's 2.0" is gebaseerd op de iconische BRT-reeks over de belevenissen en frustraties van een groep ambtenaren op een overheidsdienst. De film komt er 40 jaar na het eerste seizoen van de serie. Het is eigenlijk de tweede langspeelfilm rond "De Collega's", na "De kollega's maken de brug" uit 1988. Er werd nu uiteraard een volledig nieuwe hoofdcast samengesteld, maar nog levende oorspronkelijke "Collega's" zoals Jaak Van Assche, Tuur De Weert, René Verreth en Nora Tilley kregen ook nog een cameo.

Kinepolis reserveert vanavond voor de première naast twee VIP-zalen ook tien zalen voor het grote publiek - die tickets werden onder meer via mediapartners verdeeld. In totaal worden er dan ook meer dan 4.000 bezoekers verwacht. De algemene release van de film is op 12 december. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
De Collega's 2.0

De Collega's 2.0

Komedie  Regie: Jan Verheyen Met: Eva van der Gucht, Steve Geerts, Jurgen Delnaet De collega's krijgen een nieuw diensthoofd. Extreem gemotiveerd en met slogans gehaald uit een fout Amerikaans handboek wil hij een frisse wind door de groep laten waaien. Zijn idee: een gezamenlijk teambuilding-weekend...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: