Filmografie Virginie Efira

Biografie

Virginie Efira werd geboren op 5 mei 1977 in Brussel (België). Aan het einde van zijn school, Virginie is een school voor film, theater en televisie. In 1998 heeft zij bij aankomst op een casting voor de tv-zender RTL en is opgenomen onder alle kandidaten in te dienen voor "Megamix". Het blijft aan het roer van dit programma voor vier jaar en vervolgens de "Star Academy" in België. In 2002 trouwde ze met acteur Patrick Ridremont (met wie ze zal spelen voor een sitcom op Canal +). In 2003, Virginie besloten te streven hogere en klom op de Franse kanalen. Haar talent, haar schoonheid en de mousserende maken snel actief charme van de M6 waarin gepleit wordt voor de presentatie van allerlei verschillende shows. In 2008, na twee seizoenen te presenteren "New Star" Virginie is gepleegd door Canal +. Parallel aan de televisie, Virginie Efira begonnen aan de komedie door het spelen van haar eigen rol in de serie "Uit Prime" in 2007/08 en 2008 is het de algemene tv-film "High En Co".

Filmografie Virginie Efira

Revoir Paris - Drama
september 2022

Revoir Paris

Drama Regie: Alice WinocourMet: Virginie Efira, Benoît Magimel, Grégoire ColinMia is in Parijs het slachtoffer van een aanslag in een brasserie. Drie maanden later, nog steeds niet in staat om verder te gaan met haar leven en zich de gebeurtenis alleen in flarden te herinneren, besluit Mia haar geheugen te onderzoeken om de weg naar een mogelijk geluk te vinden.
Victoria - Drama
september 2016

Victoria

Drama Regie: Justine TrietMet: Virginie Efira, Vincent Lacoste, Melvil PoupaudVictoria Spick is strafpleiter en aan de gevoelige kant. Ze komt op een bruiloft waar ze haar vriend Vincent aantreft en Sam, een voormalige drugsdealer die ze uit de problemen heeft geholpen. De volgende dag wordt Vincent door zijn partner beschuldigd van poging tot moord. Dat wordt voor Victoria... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: