Filmografie : Gregoire Colin

Filmografie gregoire colin

Revoir Paris - Drama
14 september 2022

Revoir Paris

Drama Regie: Alice WinocourMet: Virginie Efira, Benoît Magimel, Grégoire ColinMia is in Parijs het slachtoffer van een aanslag in een brasserie. Drie maanden later, nog steeds niet in staat om verder te gaan met haar leven en zich de gebeurtenis alleen in flarden te herinneren, besluit Mia haar geheugen te onderzoeken om de weg naar een mogelijk geluk te vinden.
Voleurs de Chevaux - Thriller
augustus 2007

Voleurs de Chevaux

Thriller Regie: Micha WaldMet: Grégoire Colin, Adrien Jolivet,...VOLEURS DE CHEVAUX is een buitengewone avonturenfilm die het verhaal vertelt van twee kozakkenbroers die oog in oog komen te staan met twee broers die hun paarden stelen. Een episch verhaal over wraak, verraad en broederliefde en dit alles te midden van de verbluffende schoonheid van de natuur.
Beau Travail - Drama

Beau Travail

Drama Regie: Claire DenisMet: Denis Lavant, Michel Subor, Grégoire ColinOfficier Galoup (Denis Lavant) geeft leiding aan een in Afrika gestationeerd Frans vreemdelingenlegioen. Hij heeft een onbezorgd, routineus leven, maar de komst van de veelbelovende, mooie soldaat Sentain wakkert zijn jaloezie aan. Het verhaal is gebaseerd op Herman Melville's 'Billy Budd'.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: