Filmografie Djimon Hounsou

Biografie

Djimon Gaston Hounsou (Cotonou, 24 april 1964) is een in Benin geboren acteur, danser en model die zich liet naturaliseren tot inwoner van de Verenigde Staten. Hij werd in 2004 genomineerd voor een Academy Award voor zijn bijrol in In America en in 2007 nogmaals voor Blood Diamond. Hij kreeg meer dan tien acteerprijzen daadwerkelijk toegekend, waaronder een National Board of Review Award voor Blood Diamond en een Golden Satellite Award voor In America.

Filmografie Djimon Hounsou

Never Back Down - Actie
april 2008

Never Back Down

Actie Regie: Jeff WadlowMet: Sean Faris, Djimon Hounsou, Amber HeardSean Faris is een opstandige tiener. Wanneer hij aankomt op zijn nieuwe school wordt hij naar een ondergrondse vechtclub gelokt. Daar onmoet hij een oud martial arts expert (Djimon Hounsou) die besluit Sean onder zijn hoede te nemen en hem te trainen.

Nieuws over Djimon Hounsou

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: