Filmografie Dermot Mulroney

Biografie

Dermot Mulroney (Alexandria (Virginia), 31 oktober 1963) is een Amerikaans acteur. 
 
Mulroney begon zijn carrière met het verschijnen in televisiefilms in 1986 en kreeg zijn eerste grote rol in Young Guns (1988). Vanaf de jaren '90 verscheen Mulroney voornamelijk in romantische komedies, waaronder My Best Friend's Wedding en The Wedding Date. In 2003 had hij ook een terugkerende rol in Friends.

Filmografie Dermot Mulroney

The Grey - Actie, Drama, Avontuur
februari 2012

The Grey

Actie, Drama, Avontuur Regie: Joe CarnahanMet: Liam Neeson, Joe Anderson, Frank Grillo,...Als een groep medewerkers van een olieplatform terug naar de bewoonde wereld vliegt, stort hun vliegtuig neer in het ijzige Alaska. Al snel komen ze erachter dat het gebied waar ze proberen te overleven het territorium van een nietsontziende wolvenroedel is en begint een strijd op leven en dood.

Nieuws over Dermot Mulroney

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: