Filmografie Aaron Paul

Biografie

Aaron Paul (Emmett, 27 augustus 1979) is een Amerikaanse acteur. Hij is vooral bekend van verscheidene rollen in televisieseries. In 2010 won hij een Emmy Award 
 
Aaron Paul werd geboren als Aaron Paul Sturtevant. Hij groeide op in Emmett in Idaho. Eind jaren '90 begon hij met acteren. Hij verscheen voornamelijk in televisieseries, maar nooit in meer dan twee afleveringen. Zijn acteerprestatie bleef telkens beperkt tot enkele kleine bijrollen. 
 
Zo was hij in 1999 te zien in een aflevering van Beverly Hills, 90210 en 3rd Rock from the Sun. Maar hij kreeg ook kleine rollen in bekende films als K-PAX (2001) en Mission: Impossible III (2006). 
 
In 2008 kwam de grote doorbraak er. Aaron Paul speelde vanaf dat moment één van de hoofdpersonages in Breaking Bad. De televisieserie won verscheidene prijzen en Aaron Paul werd meermaals geprezen om zijn acteerprestaties. Hij werd genomineerd voor een Emmy Award. In 2009 verscheen hij ook meer dan 10 afleveringen lang in de serie Big Love van HBO. Momenteel is hij nog steeds te zien in Breaking Bad, waarvoor hij in 2010 zijn eerste Emmy won.

Filmografie Aaron Paul

Need for Speed - Actie
april 2014

Need for Speed

Actie Regie: Scott WaughMet: Aaron Paul, Michael Keaton, Dominic Cooper,...De sensationele racefilm Need for Speed is gebaseerd op de populaire gelijknamige gamereeks van Electronic Arts waarvan er wereldwijd meer dan 140 miljoen zijn verkocht. Met deze supersnelle gameverfilming stappen we in de wereld van flitsende auto's en illegale autoraces. De cast bestaat uit jonge... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: