Filmografie Jessica Alba

Biografie

Jessica Marie Alba is een Amerikaanse actrice.  
 
Ze speelde begin jaren 90 vooral in reclames en in afleveringen van Beverly Hills 90210 en The Love Boat: The Next Wave. In 1994 was ze een aantal keer te zien in de televisieserie The Secret World of Alex Mack en in 1995 kreeg ze de hoofdrol in de serie The New Adventures of Flipper. Eind 1999 brak ze door met de hoofdrol in de serie Dark Angel als Max Guevara, in de laatste 3 jaar heeft Jessica ook vaste voet in de filmwereld gezet. 
 
In 2004 en 2005 is ze verkozen door FHM Magazine tot een van de 100 mooiste vrouwen op aarde. Na lange tijd verloofd te zijn geweest met Michael Weatherly, is ze tegenwoordig samen met Cash Warren, die ze ontmoette tijdens de opnames van de film Fantastic Four. In 2006 presenteerde ze de MTV Movie Awards. Op 12 december 2007 maakte zij bekend dat ze zwanger is van Cash Warren. De baby wordt 'aan het einde van de lente, begin de zomer' verwacht.

Filmografie Jessica Alba

Machete - Actie
december 2010

Machete

Actie Regie: Robert RodriguezMet: Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica AlbaMachete (Danny Trejo) is een losgeslagen voormalige "Mexican Federale" die zijn naam te danken heeft aan het handig gebruik maken van kapmessen. Nu zoekt hij werk in Amerika nadat hij gebruikt is door de Mexicaanse drugslord Torrez (Steven Seagal). Machete twijfelt dan ook niet lang over een klus... Verder lezen...
Awake - Thriller
september 2008

Awake

Thriller Regie: Joby HaroldMet: Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard,...De film vertelt het verhaal van Clay, een man die slachtoffer is van bewuste verdoving, dat wil zeggen: volledig bij bewustzijn maar wel verlamd zijn tijdens een operatie. Deze traumatische ervaring heeft grote gevolgen voor zijn verdere leven en dat van zijn jonge vrouw, die bovendien zo haar... Verder lezen...
The Love Guru - Komedie
september 2008

The Love Guru

Komedie Regie: Marco SchnabelMet: Mike Myers, Jessica Alba, Justin Timberlake,...Pitka, een idealist met Amerikaanse roost en opgevoed door gurus, keert terug naar de V.S. om door te breken in de 'zelfhulpgroep'-business. Zijn eerste patiënt is Malco, een beroemde hockeyspeler wiens leven een puinhoop werd nadat zijn vrouw hem liet zitten voor zijn rivaal.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: