White Lines

(0 stemmen)
White Lines
Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : White Lines
Geregisseerd door : Álex Pina
In de zalen vanaf: 15 mei 2020
Speelduur: 55 minuten
Genre: Drama
Land : GB (2020)

 VOD

Bekijk White Lines via video on demand/streaming.

 Synopsis

Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.

 1 Seizoenen

Seizoen 1 (2020)

12 afleveringen  | Uitzendingen : 15/05/2020 Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (12 afleveringen)
Afl. 1
afleveringen 1 : Afl. 1
Als er een lichaam wordt gevonden waarvan men denkt dat het haar broer is, gaat Zoe Walker naar Ibiza, waar ze zijn oude vriend Marcus, een dj en drugsdealer, opzoekt.
Afl. 2
afleveringen 2 : Afl. 2
Na Axels herdenkingsdienst doet de gefrustreerde Zoe een gewaagde zet om Marcus de waarheid te laten vertellen. Kika gaat naar huis wanneer Andreu rouwt om een verlies.
Afl. 3
afleveringen 3 : Afl. 3
Zoe en Boxer krijgen problemen met de politie, maar door hun acties komt Marcus nog meer in de problemen. Oriol doet er alles aan om de moord op Axel te kunnen afsluiten.
Episode 3
afleveringen 3
Afl. 4
afleveringen 4 : Afl. 4
De spanningen tussen de families Calafat en Martínez laaien op nadat Oriol Cristóbal in een hinderlaag heeft gelokt. Zoe krijgt verrassend bezoek op Ibiza.
Afl. 5
afleveringen 5 : Afl. 5
Kwetsende onthullingen en ernstige verwondingen leiden tot een breuk binnen de familie Calafat. De emotionele Zoe neemt een paar impulsieve beslissingen.
Afl. 6
afleveringen 6 : Afl. 6
Zoe ontdekt Axels duistere kant en helpt Marcus met een penibele situatie. Tijdens een controversiële bestuursvergadering doet Andreu een grote aankondiging.
Afl. 7
afleveringen 7 : Afl. 7
De druk op Zoe's huwelijk wordt groter. Wanneer David een etentje organiseert voor de groep, lopen de oude spanningen op, wat Marcus tot het uiterste drijft.
Episode 8
afleveringen 8
Afl. 8
afleveringen 8 : Afl. 8
Oriols pogingen om de communicatie binnen zijn familie te verbeteren, leveren meer eerlijkheid op dan verwacht. Zoe begint aan een nieuwe hectische zoektocht.
Afl. 9
afleveringen 9 : Afl. 9
Het is bijna tijd voor Zoe's proces. Davids pogingen om Oriol te helpen met psychedelica lopen niet volgens plan. Clint gaat te ver met zijn onderzoeksmethoden.
Afl. 10
afleveringen 10 : Afl. 10
Op Anna's trouwdag wordt Marcus geconfronteerd met de gevolgen van zijn acties. Na nog een verlies zweert Zoe dat ze eindelijk uit zal zoeken wie Axel heeft vermoord.

 Casting

Laura Haddock

Zoe Walker
Laura Haddock

Zoe Walker
Nuno Lopes

Boxer / Duarte Silva
Marta Milans

Kika Calafat
Daniel Mays

Marcus
Juan Diego Botto

Oriol Calafat
Pedro Casablanc

Andreu Calafat
Tom Rhys Harries

Axel Collins

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: