Infos

Engelse titel : V Wars
Geregisseerd door : Glenn Davis & William Laurin
In de zalen vanaf: 12 mei 2019
Speelduur: 42 minuten
Genre: Science-Fiction
Land : US (2019)

 VOD

Bekijk V Wars via video on demand/streaming.

 Synopsis

Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.

 1 Seizoenen

Seizoen 1 (2019)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 12/05/2019 Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
Down with the Sickness
afleveringen 1 : Down with the Sickness
Na een urgente reis naar het Noordpoolgebied worden een wetenschapper en zijn vriend in quarantaine geplaatst met een ziekte die snel escaleert in iets duisters.
Blood Brothers
afleveringen 2 : Blood Brothers
Michael blijft jagen op slachtoffers terwijl Luther worstelt met een traumatisch verlies en pijnlijke beschuldigingen. Kaylee komt tot een conclusie.
Because I Could Not Stop for Death
afleveringen 3 : Because I Could Not Stop for Death
De overheid heeft moeite om de uitbraak te beheersen en te begrijpen. Kaylee interviewt de ex-vrouw van Luther terwijl Danika haar zus bezoekt.
Bad as Me
afleveringen 4 : Bad as Me
Luther vraagt het DNV om Michael levend mee te nemen, maar anderen hebben minder vreedzame bedoelingen. Voor Danika wordt het steeds moeilijker om zich te beheersen.
Cold Cold Ground
afleveringen 5 : Cold Cold Ground
Terwijl Michael en zijn volgelingen een nieuwe accommodatie vinden, neemt een harde generaal de controle over het DNV over. Luther is getuige van een wrede daad.
It's Not Enough to Have Lived
afleveringen 6 : It's Not Enough to Have Lived
Desmonds gezondheid gaat achteruit, waardoor Luther in gevaar komt. Later ontvangt Luther een verrassend aanbod en zegt Michael wat er moet gebeuren.
The Night Is Darkening Round Me
afleveringen 7 : The Night Is Darkening Round Me
Desmond, die plotseling alleen is, vraagt zijn moeder om hulp. Danika dringt er bij Michael op aan groter te denken. Mila probeert haar kracht ten goede te gebruiken.
Red Rain
afleveringen 8 : Red Rain
Luther maakt contact met een insider uit Washington die een plan heeft om te voorkomen dat de samenleving instort. Ava wil bewijs vinden van de DNV-gevangenenkampen.
The Junkie Run of the Predator Gene
afleveringen 9 : The Junkie Run of the Predator Gene
Luthers getuigenis zorgt voor verwarring. Desmond en Amélie onderzoeken een verontrustend geluid. Danika en Michael gaan de stad in.
Bloody but Unbow'd
afleveringen 10 : Bloody but Unbow'd
Een officieel bestand wordt aangekondigd, maar al snel ontstaan er complicaties die het leven van zowel mensen als Bloedigen bedreigen.

 Casting

Ian Somerhalder

Dr. Luther Swann
Adrian Holmes

Michael Fayne
Jacky Lai

Kaylee Vo
Sydney Meyer

Ava O'Malley

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Loki - Science-Fiction
8

Loki

Science-Fiction | 2 seizoen(en)  | 48 aflevering(en)
2021
Regie: Michael WaldronMet: Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Owen Wilson,...Loki "God of Mischief" weet de tesseract te bemachtigen, dit leidt tot zijn vrijheid. Hij kan zich eigen nu door verschillende tijdsperioden verplaatsen en beïnvloed daarmee de geschiedenis van de mensheid en enkele zeer belangrijke historische gebeurtenissen. Ook gaat Loki een samenwerking aan met... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: