4 series voor fans van Chernobyl

Chernobyl, een serie waarvan iedere aflevering blijft nazinderen.
4 series voor fans van Chernobyl

Op 26 april 1986 onstaat in de kerncentrale van Tsjernobyl in de Oekraïne, de Sovjet-Unie, een enorme explosie die radioactief materiaal vrijlaat in Wit-Rusland, Rusland en Oekraïne en tot in Scandinavië en West-Europa.

En hierover maakte HBO en Sky Atlantic een serie. Een serie waarvan iedere aflevering blijft nazinderen. 

Spijtig genoeg gaat het hier slechts over een miniserie. Kortom, je bent er snel door. Maar niet getreurd. Wij lijstten speciaal voor alle fans van de serie nog 4 andere true story dramaseries op. Welke heb jij al gezien? 

The Act - Drama
2

The Act

Drama | 1 seizoen(en)  | 8 aflevering(en)
2019
Regie: Nick Antosca & Michelle DeanMet: Joey King, Patricia Arquette, Chloë Sevigny,...Deze waargebeurde serie gaat over een meisje dat jarenlang voorgelogen en misbruikt wordt door haar moeder. Dee Dee Blanchart liegt haar dochter voor dat deze een levensbedreigende ziekte heeft en zonder rolstoel niet door het leven kan. Een ijzersterk en aangrijpende serie.
Boardwalk Empire - Drama
3

Boardwalk Empire

Drama | 5 seizoen(en)  | 69 aflevering(en)
2010
Regie: Terence WinterMet: Steve Buscemi, Stephen Graham, Vincent Piazza,...Hoop je eerder op een true story serie die niet zo snel voorbij is als Chernobyl en American Crime Story? Dan is Boardwalk Empire, bestaande uit 5 seizoenen, iets voor jou. Enoch "Nucky" Thompson is één van de vele corrupte, Republikeinse politici die achter de schermen de touwtjes in handen hebben. Een niet te missen serie!
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: