Infos

Engelse titel : Lost in Space
Geregisseerd door : Matt Sazama & Burk Sharpless
In de zalen vanaf: 13 april 2018
Speelduur: 56 minuten
Genre: Science-Fiction
Land : US (2018)

 VOD

Bekijk Lost in Space via video on demand/streaming.

 Synopsis

In het jaar 2046 ontdekt de familie Robinson met het ruimteschip Jupiter 2 een scheur in de ruimtetijd en storten neer op een onbekende planeet. Lichtjaren van de beoogde bestemming verwijderd moeten de Robinsons en andere kolonisten, die met hen zijn gestrand, strijden tegen een vreemde nieuwe buitenaardse omgeving, terwijl ze proberen de planeet te verlaten.

 3 Seizoenen

Season 3 (2021)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 12/01/2021 In het jaar 2046 ontdekt de familie Robinson met het ruimteschip Jupiter 2 een scheur in de ruimtetijd en storten neer op een onbekende planeet. Lichtjaren van de beoogde bestemming verwijderd moeten de Robinsons en andere kolonisten, die met hen zijn gestrand, strijden tegen een vreemde nieuwe buitenaardse omgeving, terwijl ze proberen de planeet te verlaten. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (10 afleveringen)
afleveringen 1
Contact
afleveringen 2 : Contact
While Judy sets out to find Grant Kelly, Penny and Will explore a mysterious tunnel. Light years away, Maureen, John and Don hunt for SAR's remains.
The New Guy
afleveringen 3 : The New Guy
Scarecrow helps Maureen and John plot an engine heist. Judy returns to camp with new passengers. Will makes a startling discovery in the alien city.
Nothing Left Behind
afleveringen 4 : Nothing Left Behind
Nothing Left Behind
afleveringen 4 : Nothing Left Behind
As the adults race to destroy all clues to the location of Alpha Centauri, the Robinson kids receive an ominous message from SAR.
Stuck
afleveringen 5 : Stuck
After crashing on a boggy planet, Maureen and Judy contend with a massive salivating creature, while John and Penny work to free the trapped Robot.
Final Transmission
afleveringen 6 : Final Transmission
The story of Don's run-in with SAR leads the Robinsons to an alarming realization. Will sneaks out on a dangerous solo mission.
Contingencies on Contingencies
afleveringen 7 : Contingencies on Contingencies
The Robinsons race to get help for Will, warn the other colonists and activate a secret defense system. Vijay tags along with Penny on a risky outing.
Contingencies on Contingencies
afleveringen 7 : Contingencies on Contingencies
Trust
afleveringen 8 : Trust
As the battle for Alpha Centauri unfolds, the Robinsons and their friends risk everything to restore peace and pave the way for a better future.

Seizoen 2 (2019)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 24/12/2019 In het jaar 2046 ontdekt de familie Robinson met het ruimteschip Jupiter 2 een scheur in de ruimtetijd en storten neer op een onbekende planeet. Lichtjaren van de beoogde bestemming verwijderd moeten de Robinsons en andere kolonisten, die met hen zijn gestrand, strijden tegen een vreemde nieuwe buitenaardse omgeving, terwijl ze proberen de planeet te verlaten. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (10 afleveringen)
afleveringen 1 : Aflevering 1
afleveringen 2 : Aflevering 2
afleveringen 3 : Aflevering 3
afleveringen 4 : Aflevering 4
afleveringen 5 : Aflevering 5
afleveringen 6 : Aflevering 6
afleveringen 7 : Aflevering 7
afleveringen 8 : Aflevering 8
afleveringen 9 : Aflevering 9
afleveringen 10 : Aflevering 10

Seizoen 1 (2018)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 13/04/2018 In het jaar 2046 ontdekt de familie Robinson met het ruimteschip Jupiter 2 een scheur in de ruimtetijd en storten neer op een onbekende planeet. Lichtjaren van de beoogde bestemming verwijderd moeten de Robinsons en andere kolonisten, die met hen zijn gestrand, strijden tegen een vreemde nieuwe buitenaardse omgeving, terwijl ze proberen de planeet te verlaten. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
Impact
afleveringen 1 : Impact
In de verre toekomst gaat een familie aan boord van een sterrenschip om zich te vestigen op een andere wereld. Wanneer zich een incident voordoet, raken ze uit koers en verdwalen ze in de ruimte. De familie Robinson probeert nu haar weg terug naar de aarde te vinden.
Diamonds in the Sky
afleveringen 2 : Diamonds in the Sky
Een andere crash brengt meer reizigers naar de planeet, terwijl de Robinsons hun schip proberen te redden met de hulp van een mysterieuze nieuwe metgezel.
Infestation
afleveringen 3 : Infestation
Flashbacks bieden inzicht in het verleden van dr. Smith. Er dreigt nieuw gevaar voor de Robinsons wanneer de brandstofvoorraad van het schip snel begint af te nemen.
The Robinsons Were Here
afleveringen 4 : The Robinsons Were Here
De Robinsons leggen contact met een andere familie van overlevenden. Will probeert zijn vriend te beschermen als Judy ontdekt wat er is gebeurd aan boord van de Resolute.
Transmission
afleveringen 5 : Transmission
Terwijl het team een toren bouwt om de Resolute te contacteren, onderzoekt Maureen een planetaire anomalie en bereidt Will zich voor op een lastig gesprek met zijn vader.
Eulogy
afleveringen 6 : Eulogy
Maureen twijfelt of ze zal vertellen wat ze heeft gezien in de lucht. Don leidt een missie om brandstof te vinden. De robot zorgt voor spanningen binnen de groep.
Pressurized
afleveringen 7 : Pressurized
Terwijl dr. Smith verdergaat met een geheim project, zorgt seismische activiteit voor chaos op de planeet en komen twee teams voor onmogelijke keuzes te staan.
Trajectory
afleveringen 8 : Trajectory
Maureen vindt een oplossing voor het brandstofprobleem, maar de uitvoering van haar plan blijkt moeilijker dan verwacht. Dr. Smith realiseert zich dat ze is ontmaskerd.
Resurrection
afleveringen 9 : Resurrection
Judy gaat op zoek naar Maureen, terwijl Will en Penny een expeditie naar de grotten leiden. Dr. Smith heeft een nieuw ontsnappingsplan.
Danger, Will Robinson
afleveringen 10 : Danger, Will Robinson
Het vertrek van de Resolute komt naderbij en voor de Robinsons is het een race tegen de klok om van de planeet, en van dr. Smith, af te komen.

 Casting

Molly Parker

Maureen Robinson
Parker Posey

June Harris / Dr. Smith
Toby Stephens

John Robinson
Max Jenkins

Will Robinson
Taylor Russell

Judy Robinson
Mina Sundwall

Penny Robinson
Brian Steele

The Robot (voice)
AnnaMaria Demara

Tam Roughneck
Shaun Parkes

Captain Radic
Ajay Friese

Vijay Dhar
Cary-Hiroyuki Tagawa

Hiroki Watanabe
Kiki Sukezane

Aiko Watanabe
Adam Greydon Reid

Peter Beckert
Yukari Komatsu

Naoko Watanabe
Raza Jaffrey

Victor Dhar
Bill Mumy

Real Dr. Smith
Vanessa Eichholz

News Reporter
Natasha Quirke

Salesperson
Selma Blair

Jessica Harris
Jon Cor

Resolute Officer
Richard Meen

Mark (voice)
Shaun Parkes

Captain Radic (voice)
Sibongile Mlambo

Angela Goddard
Kwesi Ameyaw

T.V. Reporter
Veenu Sandhu

Prisha Dhar
Brian Steele

The Robot

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Loki - Science-Fiction
7

Loki

Science-Fiction | 2 seizoen(en)  | 48 aflevering(en)
2021
Regie: Michael WaldronMet: Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Owen Wilson,...Loki "God of Mischief" weet de tesseract te bemachtigen, dit leidt tot zijn vrijheid. Hij kan zich eigen nu door verschillende tijdsperioden verplaatsen en beïnvloed daarmee de geschiedenis van de mensheid en enkele zeer belangrijke historische gebeurtenissen. Ook gaat Loki een samenwerking aan met... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: