Infos

Engelse titel : Better Call Saul
Geregisseerd door : Vince Gilligan & Peter Gould
In de zalen vanaf: 2 augustus 2015
Speelduur: 45 minuten
Genre: Komedie
Land : US (2015)

 VOD

Bekijk Better Call Saul via video on demand/streaming.

 Synopsis

Better Call Saul is een Amerikaanse televisieserie uit 2015 bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould. De serie is een spin-off van Breaking Bad, waarin het personage Saul Goodman (Bob Odenkirk) een louche rijke advocaat is. In Better Call Saul wordt het eerdere leven van de advocaat verder uitgewerkt, voordat hij Walter White, het hoofdpersonage van Breaking Bad, leerde kennen. Saul is in deze serie de protagonist.

 4 Seizoenen

Seizoen 4 (2018)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 08/06/2018 Better Call Saul is een Amerikaanse televisieserie uit 2015 bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould. De serie is een spin-off van Breaking Bad, waarin het personage Saul Goodman (Bob Odenkirk) een louche rijke advocaat is. In Better Call Saul wordt het eerdere leven van de advocaat verder uitgewerkt, voordat hij Walter White, het hoofdpersonage van Breaking Bad, leerde kennen. Saul is in deze serie de protagonist. Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (10 afleveringen)
Smoke
afleveringen 1 : Smoke
Jimmy kan moeilijk omgaan met de tragische dood van Chuck. Mike neemt zijn nieuwe rol aan bij Madrigal. Howard doet een verrassende bekentenis.
Breathe
afleveringen 2 : Breathe
Jimmy zoekt nieuw personeel. Gus onderzoekt de gevolgen van de instorting van Hector. Kim besluit om Jimmy te helpen bij het verwerken van de dood van Chuck.
Something Beautiful
afleveringen 3 : Something Beautiful
Jimmy brengt een riskant plan in werking. Nu de verhoudingen veranderen, bevindt Nacho zich in een lastige positie. Kim denkt na over haar toekomst.
Talk
afleveringen 4 : Talk
Een onrustige Jimmy heeft nieuwe plannen en en Mike verpest nieuwe kansen. Kim gaat haar droom achterna. Nacho probeert te overleven.
Quite a Ride
afleveringen 5 : Quite a Ride
Jimmy ontdekt een nieuwe markt voor zijn talent. Mike doet onderzoek naar een potentiële partner. Kim bevindt zich in een lastige onderhandeling.
Piñata
afleveringen 6 : Piñata
Terwijl Jimmy droomt over Wexler-McGill, doet Kim een gewaagde zet. Mike zet een plan voor Gus in gang.
Something Stupid
afleveringen 7 : Something Stupid
Jimmy breidt zijn business verder uit, maar loopt tegen een probleem aan aan. Alleen Kim kan het probleem voor hem oplossen. Gus bemoeit zich met de verzorging van Hector. Mike moet een tegenslag afhandelen.
Coushatta
afleveringen 8 : Coushatta
Jimmy doet veel moeite om een vergissing recht te zetten. Kim zet alles op alles voor een zaak. Mike laat zijn team stoom afblazen. Nacho ontvangt een gast.
Wiedersehen
afleveringen 9 : Wiedersehen
Jimmy en Kim ontlasten zichzelf, waardoor ze hun relatie op het spel zetten. Nacho is gedwongen om het goed te maken met Lalo. Mike heeft een reden om zich zorgen te maken.
Winner
afleveringen 10 : Winner
Jimmy doet iets aan de reputatie die hij de laatste tijd opgebouwd heeft. Lalo ontdekt een foutje in Gus zijn operatie. Mike is gedwongen om een lastige beslissing te maken.

Seizoen 3 (2017)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 04/10/2017 Better Call Saul is een Amerikaanse televisieserie uit 2015 bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould. De serie is een spin-off van Breaking Bad, waarin het personage Saul Goodman (Bob Odenkirk) een louche rijke advocaat is. In Better Call Saul wordt het eerdere leven van de advocaat verder uitgewerkt, voordat hij Walter White, het hoofdpersonage van Breaking Bad, leerde kennen. Saul is in deze serie de protagonist. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (10 afleveringen)
Mabel
afleveringen 1 : Mabel
Chuck denkt na over zijn volgende stap en Jimmy wordt achtervolgd door nog een leugen. Mike is nerveus er probeert erachter te komen wie hem in de gaten houdt, en hoe.
Witness
afleveringen 2 : Witness
Jimmy en Kim nemen een assistent aan. Mike gaat op zoek naar een mysterieuze kennis. Chuck gebruikt de wet in een poging Jimmy te overheersen.
Sunk Costs
afleveringen 3 : Sunk Costs
Jimmy besluit om een nieuwe cliënt te vertegenwoordigen ook al is Kim het hier niet mee eens. Mike ontmoet een ontzagwekkende bondgenoot die hem een verleidelijk bod doet.
Sabrosito
afleveringen 4 : Sabrosito
Jimmy vraagt een gunst van Mike. Nieuwe complicaties ontregelen de zaakjes van Salamanca. Chuck en Jimmy hebben het ondertussen lastig met een schikking.
Chicanery
afleveringen 5 : Chicanery
Kim en Jimmy komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Jimmy kijkt naar het verleden van Chuck om zijn toekomst te kunnen bepalen. Jimmy verliest ondertussen een bondgenoot, maar wint er een andere bij.
Off Brand
afleveringen 6 : Off Brand
Jimmy heeft een nieuw streven gevonden. Chuck pusht zichzelf zover mogelijk. Nacho komt terecht in een machtsstrijd.
Expenses
afleveringen 7 : Expenses
Jimmy probeert wat schulden te vereffenen. Nacho wordt herenigd met een kennis. Mike helpt Stacey met een project en maakt een connectie.
Slip
afleveringen 8 : Slip
Jimmy voelt zich gedwongen extreme maatregelen te nemen. Nacho leert een nieuwe vaardigheid en Mike onderzoekt een nieuwe samenwerking. Kim komt voor haarzelf op tegen Hamlin.
Fall
afleveringen 9 : Fall
Jimmy bezoekt een oude vriend en vindt een nieuwe hobby. Chuck en Hamlin sparren over de toekomst van het bedrijf en Kim krijgt te maken met zware beproevingen op het werk.
Lantern
afleveringen 10 : Lantern
Kim neemt wat tijd voor haarzelf. Jimmy probeert het weer goed te maken. Nacho speelt met zijn toekomst en Hamlin dwingt Chuck tot het maken van een beslissing.

Seizoen 2 (2016)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 15/02/2016 Better Call Saul is een Amerikaanse televisieserie uit 2015 bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould. De serie is een spin-off van Breaking Bad, waarin het personage Saul Goodman (Bob Odenkirk) een louche rijke advocaat is. In Better Call Saul wordt het eerdere leven van de advocaat verder uitgewerkt, voordat hij Walter White, het hoofdpersonage van Breaking Bad, leerde kennen. Saul is in deze serie de protagonist. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (10 afleveringen)
Switch
afleveringen 1 : Switch
De relatie tussen Jimmy en Kim krijgt een nieuwe wending. Mike besluit dat het beter is om de relatie met een ongeremde medewerker te verbreken.
Cobbler
afleveringen 2 : Cobbler
Mike zet een deal op om een potentieel rommelige situatie intact te houden. Ondertussen probeert Jimmy een excentrieke cliënt vrij te pleiten.
Amarillo
afleveringen 3 : Amarillo
Jimmy's inspanningen om klanten te werven blijken zijn vruchten af te werpen en hij bereikt een nieuwe hoogte van succes. Mike is verbaasd over het schokkende nieuws van Stacey.
Gloves Off
afleveringen 4 : Gloves Off
Jimmy's acties zorgen ervoor dat Kim in moeilijkheden raakt. Ondertussen overweegt Mike om op een lucratief voorstel in te gaan wat wel eens ernstige gevolgen kan hebben.
Rebecca
afleveringen 5 : Rebecca
Jimmy raakt gefrustreerd door zijn restrictieve werkomgeving. Ondertussen trekt Kim alles uit de kast om uit een schijnbaar bodemloze put te geraken bij HHM.
Bali Ha'i
afleveringen 6 : Bali Ha'i
Jimmy vindt troost in vertrouwdheid en Kim krijgt een voorstel dat haar leven kan veranderen. Mike wordt tot het uiterste gedreven wanneer hij wordt bedreigd.
Inflatable
afleveringen 7 : Inflatable
Mike's groeiende frustratie komt naar boven als hij onder druk komt te staan. Met behulp van Jimmy weet hij echter de vrede te bewaren. Ondertussen timmert Jimmy aan de weg om een nieuwe stap voorwaarts te zetten.
Fifi
afleveringen 8 : Fifi
Mike is vastbesloten om de zaken recht te zetten met een gevaarlijke tegenstander. Jimmy krijgt een onverwachte kans in zijn schoot geworpen waarmee een concurrentievoordeel behaald kan worden.
Nailed
afleveringen 9 : Nailed
Mike zoekt een methodische benadering om zijn missie te voltooien. Iemand stelt vraagtekens bij de bekwaamheid van Chuck en Jimmy wordt geconfronteerd met een persoonlijk dilemma.
Klick
afleveringen 10 : Klick
Jimmy moet een moeilijke beslissing nemen. Ondertussen krijgt Mike controle over zijn zaken en brengt Hamlin schokkend nieuws.

Seizoen 1 (2015)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 02/08/2015 Better Call Saul is een Amerikaanse televisieserie uit 2015 bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould. De serie is een spin-off van Breaking Bad, waarin het personage Saul Goodman (Bob Odenkirk) een louche rijke advocaat is. In Better Call Saul wordt het eerdere leven van de advocaat verder uitgewerkt, voordat hij Walter White, het hoofdpersonage van Breaking Bad, leerde kennen. Saul is in deze serie de protagonist. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
Uno
afleveringen 1 : Uno
Jimmy werkt zijn magie uit in de rechtszaal. Onverwachte inspiratie leidt hem naar een onconventionele nastreving van potentiële klanten.
Mijo
afleveringen 2 : Mijo
Wanneer zijn problemen escaleren tot een kookpunt, bevindt Jimmy zich in zwaar weer. Een daad van onzorgvuldigheid brengt Chuck in gevaar.
Nacho
afleveringen 3 : Nacho
Jimmy trekt alles uit de kast om te bewijzen dat zijn gevaarlijke cliënt onschuldig is, ook al veroorzaakt het enige wrijving met Kim.
Hero
afleveringen 4 : Hero
Jimmy roept een gedurfd plan op om nieuwe klanten te werven, maar hij word geconfronteerd met de gevolgen wanneer de plannen verdraaid worden met zijn relaties van een rivaliserende bedrijf.
Alpine Shepherd Boy
afleveringen 5 : Alpine Shepherd Boy
Wanneer zijn inspanningen staan te wachten op nieuwe business word hij onderbroken door alarmerend nieuws, Jimmy is onder druk gezet om een moeilijke keuze te maken.
Five-O
afleveringen 6 : Five-O
Mike wordt achtervolgt door zijn tragische verleden en hij wordt gedwongen om hulp te zoeken bij een ongebruikelijke bron. Ondertussen wordt het moreel van Jimmy op de proef gesteld.
Bingo
afleveringen 7 : Bingo
Jimmy heeft een ontmoeting met potentiële cliënten. Wanneer hij de kans krijgt om iets goeds te doen neemt Jimmy een gunst aan van een onwaarschijnlijke bondgenoot.
RICO
afleveringen 8 : RICO
Jimmy toont Chuck dat hij bereid is om alles te doen om een zaak te winnen, zelfs als dat betekent dat jij zijn handen vuil moet maken.
Pimento
afleveringen 9 : Pimento
Chuck dwingt Jimmy om de harde waarheid te accepteren. Ondertussen dreigt een deal te ontsporen wanneer Mike's mogelijkheden om een taak te voltooien in twijfel wordt getrokken.
Marco
afleveringen 10 : Marco
In de nasleep van de recente gebeurtenissen grijpt Jimmy zijn kans om de banden aan te halen met een oude vriend. Chuck past zich aan aan een nieuwe levensstijl.

 Casting

Bob Odenkirk

Jimmy McGill
Jonathan Banks

Mike Erhmantraut
Rhea Seehorn

Kim Wexler
Patrick Fabian

Howard Hamlin
Michael McKean

Chuck McGill
Michael Mando

Nacho Varga
Giancarlo Esposito

Gustavo 'Gus' Fring
Mark Margolis

Hector Salamanca
Poorna Jagannathan

Maureen Bruckner
Tony Dalton

Lalo Salamanca
Giancarlo Esposito

Gustavo Fring

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Better Call Saul"

 Series in hetzelfde genre

Barry - Komedie
3

Barry

Komedie | 3 seizoen(en)  | 32 aflevering(en)
2018
Regie: Bill Hader & Alec BergMet: Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler,...Bill Hader schittert als Barry, een depressieve huursoldaat met lage huurprijs uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een hit uit te voeren op een aspirant-acteur.
Sex Education - Komedie
4

Sex Education

Komedie | 4 seizoen(en)  | 44 aflevering(en)
2019
Regie: Laurie NunnMet: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa,...Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video's en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt... Verder lezen...
Miracle Workers - Komedie
5

Miracle Workers

Komedie | 4 seizoen(en)  | 46 aflevering(en)
2019
Regie: Simon RichMet: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe,...A comedy set in the offices of Heaven Inc. When God plans to destroy the Earth, two low-level angels must convince their boss to save humanity. They bet him they can pull off their most impossible miracle yet: help two humans fall in love.
Parlement - Komedie
6

Parlement

Komedie | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2020
Regie: Noé DebréMet: Xavier Lacaille, Liz Kingsman, Philippe Duquesne,...Samy, a young parliamentary assistant, arrives in Brussels after the Brexit referendum. He is not fit for the job. Samy doesn't know much about European institutions and he hopes to get away with it thanks to his cleverness…

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: