5 series voor de fans van Breaking Bad

Ben jij ook zo'n grote fan van deze ijzersterke serie? En snak je naar meer? Wel, wij maakten een selectie met de beste series voor die-hard fans van Breaking Bad!
5 series voor de fans van Breaking Bad

Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen naar een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die in zijn klas heeft gezeten, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth.

Ben jij ook zo'n grote fan van deze ijzersterke serie? En snak je naar meer? Wel, wij maakten een selectie met de beste series voor die-hard fans van Breaking Bad!

The Wire - Drama
2

The Wire

Drama | 5 seizoen(en)  | 66 aflevering(en)
2002
Regie: David SimonMet: Dominic West, Lance Reddick, Sonja Sohn,...Jimmy McNulty is een agent in de stad Baltimore, Maryland waar hij met de verschillende facetten van het criminele leven in aanraking komt. In deze serie worden verschillende perspectieven belicht van het stadsleven waaronder de drugshandel, het havensysteem, de lokale overheid en bureaucratie, het... Verder lezen...
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: