Dirk Gently's Holistic Detective Agency

(0 stemmen)
Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Geregisseerd door : Max Landis
In de zalen vanaf: 22 oktober 2016
Speelduur: 42 minuten
Genre: Komedie
Land : GB (2016)

 VOD

Bekijk Dirk Gently's Holistic Detective Agency via video on demand/streaming.

 Synopsis

Dankzij het toeval ontsluieren de excentrische, amateuristische detective Dirk en zijn onwillige assistent Todd een ingewikkeld en gevaarlijk bovennatuurlijk mysterie.

 2 Seizoenen

Seizoen 2 (2017)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 14/10/2017 Dankzij het toeval ontsluieren de excentrische, amateuristische detective Dirk en zijn onwillige assistent Todd een ingewikkeld en gevaarlijk bovennatuurlijk mysterie. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (10 afleveringen)
Space Rabbit
afleveringen 1 : Space Rabbit
Dirk ondergaat zinloze tests bij Blackwing. De zoektocht van Todd en Farah naar Dirk voert hen naar het afgelegen Bergsberg in Montana, waar Bart ook opduikt.
Fans of Wet Circles
afleveringen 2 : Fans of Wet Circles
Todd en Farah worden eindelijk herenigd met Dirk en verkennen samen met sheriff Hobbs een leegstaand huis. Suzie, een plaatselijke inwoonster, ontdekt onbenutte krachten.
Two Broken Fingers
afleveringen 3 : Two Broken Fingers
Hobbs en zijn nieuwe gevangenen en vrienden onderzoeken een oude moord. Bart sluit zich aan bij de groep en gebeurtenissen in Wendimoor nemen een duistere wending.
The House Within the House
afleveringen 4 : The House Within the House
Amanda wordt naar Wendimoor gebracht, Dirk komt via een glijbaan in een bizarre versie van het Cardenas-huis terecht, en Farah probeert samen met Tina Suzie te vinden.
Shapes and Colors
afleveringen 5 : Shapes and Colors
Dirk, Todd, Farah en Tina komen een overlevend lid van de familie Cardenas tegen voordat ze naar een concert gaan. Amanda wordt onderwezen door een heks.
Girl Power
afleveringen 6 : Girl Power
Dirk, Todd, Farag en Tina beseffen dat de antwoorden in Wendimoor moeten liggen, maar Amanda ziet een duistere toekomst, terwijl Suzie zich aansluit bij de Magiër.
That Is Not Miami
afleveringen 7 : That Is Not Miami
In Wendimoor begint Dirk aan zichzelf te twijfelen, ziet Todd Amanda terug en krijgt Suzie een kroon. Maar "er is een kans dat dit alles slechts een tekening is".
Little Guy, Black Hair
afleveringen 8 : Little Guy, Black Hair
Ken wordt de facto leider van Blackwing, Farah en Tina sporen de Magiër op en Dirk roept de hulp in van de Ruige Drie om Todd en Amanda te redden van executie.
Trouble Is Bad
afleveringen 9 : Trouble Is Bad
De oorlog verwoest Wendimoor en geliefden Panto en Silas proberen het bloedbad te stoppen, troepen vallen Blackwing binnen en de Magiër verandert bondgenoten in vijanden.
Nice Jacket
afleveringen 10 : Nice Jacket
Dirk ontdekt de identiteit en locatie van 'de jongen' en probeert hem te redden, maar de zelfverklaarde koningin Suzie laat haar greep op Wendimoor niet verslappen.

Seizoen 1 (2016)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 22/10/2016 Dankzij het toeval ontsluieren de excentrische, amateuristische detective Dirk en zijn onwillige assistent Todd een ingewikkeld en gevaarlijk bovennatuurlijk mysterie. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
Horizons
afleveringen 1 : Horizons
Todd Brotzman is het middelpunt van een bovennatuurlijke strafrechtelijk onderzoek waarin moord, ontvoering, huisdieren en de vreemde detective Dirk Gently een rol spelen.
Lost & Found
afleveringen 2 : Lost & Found
Tijdens hun zoektocht naar Lydia komen Todd en Dirk uiteindelijk op een brug terecht met een corgi voor een gevangenenuitwisseling die natuurlijk fout loopt.
Rogue Wall Enthusiasts
afleveringen 3 : Rogue Wall Enthusiasts
Dirk en Farag vinden een belangrijke aanwijzing achter een geheime deur in huize Webb. Amanda probeert uit het huis te komen. Rimmers verrassende verleden wordt onthuld.
Rogue Wall Enthusiasts
afleveringen 3 : Rogue Wall Enthusiasts
Watkin
afleveringen 4 : Watkin
Todd en Dirk zitten in een ondergronds doolhof dat onder stroom staat, terwijl Farag Amanda redt van een FBI-agent die niet meer is wie hij lijkt te zijn.
Very Erectus
afleveringen 5 : Very Erectus
Dirk en Todd graven een schat op, maar raken een kitten kwijt. Amanda sluit zich aan bij de Rowdy 3 en Bart ruimt op, terwijl Zimmerfield en Estevez Rimmer opsporen.
Fix Everything
afleveringen 6 : Fix Everything
Todd doet een bekentenis en Bart vindt haar doelwit. Terwijl het steeds beter gaat met Estevez, weten Dirk en Todd op unieke wijze uit handen van Rimmer te blijven.
Weaponized Soul
afleveringen 7 : Weaponized Soul
Tijdens een week in het verleden ontdekken Dirk en Todd waarvoor Webbs uitvinding eigenlijk dient. Terug in het hotel worden ze in een tijdlus geconfronteerd met hun lot.
Two Sane Guys Doing Normal Things
afleveringen 8 : Two Sane Guys Doing Normal Things
Two Sane Guys Doing Normal Things
afleveringen 8 : Two Sane Guys Doing Normal Things
Todd bepleit de zaak bij Estevez. Rimmer schakelt versterking in. Lydia hervindt zichzelf en Bart en Ken slagen er onverwacht in om de situatie te redden.

 Casting

Samuel Barnett

Dirk Gently
Elijah Wood

Todd Brotzman
Hannah Marks

Amanda Brotzman
Fiona Dourif

Bart Curlish
Amanda Walsh

Suzie Boreton
Dustin Milligan

Sergeant Hugo Friedkin
Tony Amendola

Arnold Cardenas
Izzie Steele

Tina Tevetino
Tyler Labine

Sherlock Hobbs
Agam Darshi

Wakti Wapnasi
Lee Majdoub

Silas Dengdamor
Viv Leacock

Gripps
Ajay Friese

Farson Dengdamor
Dylan Schombing

The Boy / Francis
Hunter Dillon

Young Arnold
Roger Cross

Eddie Black
Roger Cross

Eddie Black
Neil Brown Jr.

Detective Estevez
Miguel Sandoval

Colonel Scott Riggins

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Barry - Komedie
3

Barry

Komedie | 3 seizoen(en)  | 32 aflevering(en)
2018
Regie: Bill Hader & Alec BergMet: Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler,...Bill Hader schittert als Barry, een depressieve huursoldaat met lage huurprijs uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een hit uit te voeren op een aspirant-acteur.
Sex Education - Komedie
4

Sex Education

Komedie | 4 seizoen(en)  | 44 aflevering(en)
2019
Regie: Laurie NunnMet: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa,...Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video's en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt... Verder lezen...
Miracle Workers - Komedie
5

Miracle Workers

Komedie | 4 seizoen(en)  | 46 aflevering(en)
2019
Regie: Simon RichMet: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe,...A comedy set in the offices of Heaven Inc. When God plans to destroy the Earth, two low-level angels must convince their boss to save humanity. They bet him they can pull off their most impossible miracle yet: help two humans fall in love.
Parlement - Komedie
6

Parlement

Komedie | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2020
Regie: Noé DebréMet: Xavier Lacaille, Liz Kingsman, Philippe Duquesne,...Samy, a young parliamentary assistant, arrives in Brussels after the Brexit referendum. He is not fit for the job. Samy doesn't know much about European institutions and he hopes to get away with it thanks to his cleverness…

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: