Infos

Engelse titel : The I-Land
Geregisseerd door : Kate Bosworth ,Neil LaBute ,Lucy Teitler
In de zalen vanaf: 9 december 2019
Speelduur: 42 minuten
Genre: Drama
Land : US (2019)

 VOD

Bekijk The I-Land via video on demand/streaming.

 Synopsis

Tien mensen worden wakker op een verraderlijk eiland zonder herinnering aan wie ze zijn of hoe ze daar zijn gekomen. Ze beginnen aan een tocht om te proberen naar huis terug te keren. Ze ontdekken al snel dat deze wereld niet is zoals ze dachten. Het lijkt erop dat ze, geconfronteerd met de extreme psychologische en fysieke uitdagingen van het eiland, zichzelf moeten overstijgen, of anders zullen ze sterven.

 1 Seizoenen

Seizoen 1 (2019)

7 afleveringen  | Uitzendingen : 09/12/2019 Tien mensen worden wakker op een verraderlijk eiland zonder herinnering aan wie ze zijn of hoe ze daar zijn gekomen. Ze beginnen aan een tocht om te proberen naar huis terug te keren. Ze ontdekken al snel dat deze wereld niet is zoals ze dachten. Het lijkt erop dat ze, geconfronteerd met de extreme psychologische en fysieke uitdagingen van het eiland, zichzelf moeten overstijgen, of anders zullen ze sterven. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (7 afleveringen)
Brave New World
afleveringen 1 : Brave New World
Tien mensen ontwaken op een raadselachtig eiland en kunnen zich niets herinneren. In plaats van antwoorden vinden ze gevaren, zowel in het water als in elkaar.
The Gorgeous Palaces
afleveringen 2 : The Gorgeous Palaces
De groep maakt ruzie over de volgende stappen. K.C. heeft een traumatische ervaring met Brody, die de anderen tot het uiterste drijft met zijn steeds explosievere gedrag.
The Insubstantial Pageant
afleveringen 3 : The Insubstantial Pageant
Nadat Chase wakker is geworden in een vreemde omgeving, ontdekt ze de ijzingwekkende waarheid over het eiland en de reden dat zij en de anderen hier zijn.
Many Goodly Creatures
afleveringen 4 : Many Goodly Creatures
Er verschijnen twee mensen op het eiland die problemen veroorzaken. Het geheugen van de groep komt terug. Alle herinneringen, waaronder een schietpartij, zijn pijnlijk.
The Cloud Capp'd Towers
afleveringen 5 : The Cloud Capp'd Towers
Terwijl K.C. worstelt met haar eigen verleden, blijken Chase en Cooper iets met elkaar gemeen te hebben. Taylor komt in een weerzinwekkende situatie te zitten.
The Great Globe Itself
afleveringen 6 : The Great Globe Itself
Donovan valt terug in zijn oude gedrag. K.C. en Moses krijgen een band. Chase en Cooper komen achter de waarheid over het visioen dat hen beiden achtervolgt.
The Dark Backward
afleveringen 7 : The Dark Backward
Chase kan de vrijheid bijna proeven, maar wordt eerst geconfronteerd met het gevangenisbeleid, een slinkse gevangenisdirecteur en onaangename verrassingen.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: