Infos

Synopsis

Het is het verhaal van Gru, die geniet van alles wat slecht is en dit keer heeft hij het plan om de maan stelen (Ja, de maan!). Hij verslaat iedereen die hem in de weg zit met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvoertuigen. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa.  
 
's Werelds grootste schurk heeft zojuist zijn grootste uitdaging gevonden: drie kleine meisjes die Margo, Edith en Agnes heten.

Fotogalerij "Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke" (16)

Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 1 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 2 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 3 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 4 +11Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 5 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 6 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 7 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 8 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 9 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 10 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 11 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 12 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 13 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 14 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 15 Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Foto 16

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke"

Ontdek de trailer van de Minions - Actueel

Ontdek de trailer van de Minions

De Minions van Despicable Me zijn binnenkort terug in onze bioscopen ! Het is nog even wachten tot juli 2015 voor The Minions, maar u kan nu alvast genieten van een voorsmaakje.
Despicable me 2 - Review

Despicable me 2

Despicable me 2 is een stuk braver dan zijn voorganger. Toch ben je als kijker mee met het verhaal dankzij de vleugjes ongecompliceerde humor en het heftige ritme.
'Minion Madness'! - Actueel

'Minion Madness'!

De geweldig schattige minions van Doctor Gru, oftewel de onhandige en hysterische gele pilletjes op pootjes, hebben ongetwijfeld een groot aandeel gehad in de uitstekende tekenfilm 'Despicable Me'...
Nieuwe missie van de Minions: Brussel kapen? - Actueel

Nieuwe missie van de Minions: Brussel kapen?

Gru en zijn Minions hebben in 'Despicable Me' het ambitieuze plan opgevat om de maan te stelen! En ook ons land ontsnapt niet aan de invasie van de Minions: de voorbije dagen hebben meerdere mensen een Minion in Brussel gespot. Hebben Gru en zijn volgelingen nu hun zinnen gezet op enkele Brusselse... Verder lezen...
Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke - Bespreking

Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke

Het verrassende en hilarische 'Despicable Me' is een must see voor ouders die evenveel plezier willen beleven als hun kinderen in de bioscoop. Gru forever!

"Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke" is geselecteerd in...

Andere films nu in de bioscoop...

Huisdierengeheimen 2 - Animatie Film

Huisdierengeheimen 2

Animatie Film 
Big Trip - Animatie Film

Big Trip

Animatie Film 
Choums odyssee - Animatie Film

Choums odyssee

Animatie Film 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden