Infos

Engelse titel : Get Him To The Greek
Geregisseerd door : Nicholas Stoller
In de zalen vanaf: 18 augustus 2010
Speelduur: 109 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2009)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Een stagiair van een platenmaatschappij, Aaron Greenberg (Jonah Hill) moet binnen twee dagen een legendarische, maar lastige rocker Aldous Snow (Russell Brand) zover zien te krijgen dat hij naar Hollywood komt voor een comeback concert in het Greek Theatre in L.A. Maar de Britse rocker is naast een briljante muziekmaker ook een vrouwenjager, die na zijn wilde escapades op zoek is naar de zin van het leven. Wanneer hij ontdekt dat zijn ware liefde in Californië woont, wil Aldous nog maar een ding: Haar terugkrijgen...net voor het eerste concert van zijn veelbelovende wereldtournee begint.

 Meningen

 Al het nieuws over "American Trip"

American Trip - Bespreking
Bespreking

American Trip

Geen hilarische satire op de muziekindustrie maar de zoveelste vermoeiende zeverkomedie. Ondanks de Britse komiek Russell Brand. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Competencia oficial - Komedie
8
17 augustus 2022

Competencia oficial

Komedie Regie: Mariano Cohn & Gastón DupratMet: Penelope Cruz & Antonio BanderasEen miljardair zakenman besluit een film te maken om een stempel op de geschiedenis te drukken. Hij huurt de besten in: de beroemde filmmaker Lola Cuevas, de Hollywood-ster Félix Rivero en de radicale theateracteur Iván Torres. Maar als hun talent groot is... is hun ego nog groter!

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: