Infos

Geregisseerd door : Joel Franka
In de zalen vanaf: 27 maart 2013
Speelduur: 90 minuten
Genre: Komedie
Land : Frankrijk (2012)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Omdat ze ongelooflijk veel van hun ernstig zieke moeder houden, besluit deze bijzondere familie om haar een fantastisch afscheidscadeau te geven. Een ontmoeting met Dave, de zanger en haar idool in hoogst eigen persoon. 
Maar dit buitengewone project is misschien een beetje te ambitieus voor deze familie, die al jaren in stilte en met vele onuitgesproken conflicten leeft. 
Zal de liefde voor hun moeder en de kracht van opnieuw versterkte familiebanden hen voldoende moed geven om hun doel te bereiken ? 
Samen zetten ze hun schouders onder het plan dat echter een onverwachte wending neemt ... ze ontvoeren Dave !

 VOD

Bekijk Une Chanson pour ma Mère via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Une Chanson pour ma Mère"

 Andere films nu in de bioscoop...

Inside Out 2 - Animatie Film
2
19 juni 2024

Inside Out 2

Animatie Film Regie: Kelsey MannPlezier, Verdriet, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in het hoofd van tiener Riley. De groep krijgt te maken met een plotselinge ontmanteling van hun werkplek om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties. Ze weten... Verder lezen...
The New Boy - Drama, Historische film
5
19 juni 2024

The New Boy

Drama, Historische film Regie: Warwick ThorntonMet: Cate Blanchett, Awan Reid, Wayne Blair,...Australië, 1940. The New Boy vertelt het betoverend verhaal van een 9-jarige Aboriginal weesjongen (Reid) die in het holst van de nacht aankomt in een afgelegen klooster, geleid door een afvallige non (Blanchett). Zijn aanwezigheid verstoort de subtiel uitgebalanceerde wereld van het klooster.
Un Amor
8
19 juni 2024

Un Amor

 Regie: Isabel CoixetDe 30-jarige Natalia trekt zich terug in een dorpje op het Spaanse platteland om te ontsnappen aan haar stressvolle dagelijkse leven. Ze stuit daar op het wantrouwen van de lokale bevolking, raakt bevriend met een hond en accepteert een verontrustend voorstel van haar buurman.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: