Infos

Geregisseerd door : Joel Franka
In de zalen vanaf: 27 maart 2013
Speelduur: 90 minuten
Genre: Komedie
Land : Frankrijk (2012)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Omdat ze ongelooflijk veel van hun ernstig zieke moeder houden, besluit deze bijzondere familie om haar een fantastisch afscheidscadeau te geven. Een ontmoeting met Dave, de zanger en haar idool in hoogst eigen persoon. 
Maar dit buitengewone project is misschien een beetje te ambitieus voor deze familie, die al jaren in stilte en met vele onuitgesproken conflicten leeft. 
Zal de liefde voor hun moeder en de kracht van opnieuw versterkte familiebanden hen voldoende moed geven om hun doel te bereiken ? 
Samen zetten ze hun schouders onder het plan dat echter een onverwachte wending neemt ... ze ontvoeren Dave !

 VOD

Bekijk Une Chanson pour ma Mère via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Une Chanson pour ma Mère"

 Andere films nu in de bioscoop...

Les Tortues - Romantische komedie
6
15 mei 2024

Les Tortues

Romantische komedie Regie: David LambertMet: Olivier Gourmet & Dave JohnsHenri en Thom wonen samen in Brussel en zijn al 35 jaar smoorverliefd, althans zo lijkt het. Sinds Henri met pensioen is als politieagent is er niets meer goed gegaan. Zijn dagen zijn saai en eindeloos, zijn gevoelens vervagen en hun huis is een waar slagveld geworden. Thom is nog steeds verliefd... Verder lezen...
The Mother of All Lies - Drama
7
15 mei 2024

The Mother of All Lies

Drama Regie: Asmae El MoudirDe jonge Marokkaanse filmmaakster Asmae El Moudir wil weten waarom ze maar één foto uit haar kindertijd heeft, en waarom het meisje op de foto niet eens zijzelf is. Ze besluit het verleden en zijn mysteries te onderzoeken door een maquette te maken van de wijk Casablanca waar ze opgroeide. Daar... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: