Infos

Synopsis

Randy "The Ram" Robinson, die in de late jaren 80 een heel succesvolle professionele worstelaar was, probeert nu de eindjes aan elkaar te knopen door op te treden voor een handvol overtuigde worstelfanaten in scholen en gemeenschapscentra in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn dochter en niet in staat om een stabiele relatie aan te gaan; hij leeft van de kick die de shows hem geven en geniet van het gevecht en de adoratie van zijn fans. Maar als hij tijdens een wedstrijd een hartaanval krijgt, zegt zijn dokter hem dat hij definitief moet stoppen met worstelen. Voor Randy is dat het moment om zijn leven te evalueren. Hij probeert opnieuw contact op te nemen met zijn dochter en begint een voorzichtige romance met Pam, een stripdanseres op retour. Maar het vooruitzicht om nog één keer te kunnen vechten tegen zijn grootste tegenstander lokt hem opnieuw in de ring. 
 
"The Wrestler" is een verhaal van dromers en verliezers; het is een sterk portret van iemand die ondanks zichzelf toch een held is.  
Een klassiek verhaal over liefde, eenzaamheid en de onontkoombare aantrekkingskracht van de arena.

Video's van "The Wrestler"

Fotogalerij "The Wrestler" (5)

The Wrestler - Foto 1 The Wrestler - Foto 2 The Wrestler - Foto 3 The Wrestler - Foto 4 The Wrestler - Foto 5

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The Wrestler"

The Wrestler - Bespreking

The Wrestler

Na het kritisch en commercieel floppen van 'The Fountain' was cineast Darren Aronofsky toe aan een complete herbronning. Een Spartaanse regieaanpak en een indrukwekkende Mickey Rourke blijken de beste medicijnen. Verder lezen...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden