Infos

Geregisseerd door : Darren Aronofsky
In de zalen vanaf: 11 februari 2009
Speelduur: 105 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten (2008)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Randy "The Ram" Robinson, die in de late jaren 80 een heel succesvolle professionele worstelaar was, probeert nu de eindjes aan elkaar te knopen door op te treden voor een handvol overtuigde worstelfanaten in scholen en gemeenschapscentra in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn dochter en niet in staat om een stabiele relatie aan te gaan; hij leeft van de kick die de shows hem geven en geniet van het gevecht en de adoratie van zijn fans. Maar als hij tijdens een wedstrijd een hartaanval krijgt, zegt zijn dokter hem dat hij definitief moet stoppen met worstelen. Voor Randy is dat het moment om zijn leven te evalueren. Hij probeert opnieuw contact op te nemen met zijn dochter en begint een voorzichtige romance met Pam, een stripdanseres op retour. Maar het vooruitzicht om nog één keer te kunnen vechten tegen zijn grootste tegenstander lokt hem opnieuw in de ring. 
 
"The Wrestler" is een verhaal van dromers en verliezers; het is een sterk portret van iemand die ondanks zichzelf toch een held is.  
Een klassiek verhaal over liefde, eenzaamheid en de onontkoombare aantrekkingskracht van de arena.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "The Wrestler"

The Wrestler - Bespreking
Bespreking

The Wrestler

Na het kritisch en commercieel floppen van 'The Fountain' was cineast Darren Aronofsky toe aan een complete herbronning. Een Spartaanse regieaanpak en een indrukwekkende Mickey Rourke blijken de beste medicijnen. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: