Infos

Geregisseerd door : M. Night Shyamalan
In de zalen vanaf: 11 november 2015
Speelduur: 94 minuten
Genre: Horror, Komedie
Land : Verenigde Staten (2015)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Shyamalan keert terug naar zijn roots met het ijzingwekkende verhaal van een broer en zus die een week naar de afgelegen boerderij van hun grootouders in Pensylvania worden gestuurd. Wanneer de kinderen ontdekken dat het oudere paar betrokken is bij iets zorgwekkends, zien ze de kansen om terug te keren naar huis met de dag kleiner worden.

 Meningen

 Al het nieuws over "The Visit"

The Visit : griezelvakantie bij oma en opa. - Bespreking
Bespreking

The Visit : griezelvakantie bij oma en opa.

Een grote filmbelofte dankzij films als The Sixth Sense, Unbreakable of nog Signs… M. Night Shyamalan liep jammergenoeg wat tegen de lamp aan nadien. Met The Visit bewijst hij echter dat hij het nog steeds heeft ! Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

L'Ennemi - Drama
7
26 januari 2022
26 januari 2022

L'Ennemi

Drama Regie: Stephan StrekerMet: Jérémie Renier, Alma Jodorowsky,...Een beroemde politicus wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw, die op een nacht dood werd aangetroffen in hun hotelkamer aan de Noordzee. Is hij schuldig of onschuldig? Niemand weet het. En hijzelf misschien ook niet.
Simone, la Voyage du Siècle - Biografie, Drama
8
12 oktober 2022
12 oktober 2022

Simone, la Voyage du Siècle

Biografie, Drama Regie: Olivier DahanHet leven van Simone Veil, haar jeugd, haar politieke gevechten, haar tragedies. Het indrukwekkende en intieme portret van een vrouw met een buitengewone carrière die haar tijd op zijn grondvesten deed schudden door een humanistische boodschap te verdedigen die ook vandaag nog brandend actueel is.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: