Infos

Originele titel : Super Mario Bros. : Le Film
Geregisseerd door : Matthew Fogel
In de zalen vanaf: 5 april 2023
Speelduur: 92 minuten
Genre: Animatie Film
Land : Verenigde Staten (2022)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Voor het eerst bundelen de iconische entertainmentmerken Illumination en Nintendo hun krachten om The Super Mario Bros. Movie te maken, een nieuw avontuur op groot scherm met in de hoofdrol de meest prominente loodgieter van de popcultuur van de afgelopen vier decennia. 
 
Gebaseerd op de wereld van Nintendo's Super Mario games, nodigt de film het publiek uit in een levendig, spannend nieuw universum dat nog nooit eerder is gecreëerd in een komisch filmavontuur vol actie. 
 
Terwijl ze ondergronds werken om een waterleiding te repareren, worden de Brooklyn loodgieters Mario en broer Luigi door een mysterieuze pijp meegevoerd naar een magische nieuwe wereld. Maar wanneer de broers worden gescheiden, begint Mario aan een epische zoektocht naar Luigi. 
 
Met de hulp van een in het Paddenstoelenrijk woonachtige en wat training van de wilskrachtige prinses Peach, haalt Mario zijn eigen kracht naar boven.

Let op met kinderen tot 6 jaar Geweld Angst
Seks
Discriminatie
Geweld
Angst
Drug- en/of alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

 Vertoningen

 VOD

Bekijk The Super Mario Bros. Movie via video on demand/streaming.

 Meningen

 Al het nieuws over "The Super Mario Bros. Movie"

The Super Mario Bros. Movie: een spannende familiefilm - Actueel
Actueel

The Super Mario Bros. Movie: een spannende familiefilm

Terwijl Nintendo's cult-videogame al verschillende pogingen tot een verfilming zag eindigen in een mislukking, komt hier een gloednieuwe versie van Super Mario, deze keer volledig in 3D. Maakt deze 2023-editie zijn beloften waar? Ontdek het hieronder aan 200 km/u in een veelkleurig en waanzinnig... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Retribution - Actie, Politie, Avontuur
1
20 september 2023

Retribution

Actie, Politie, Avontuur Regie: Nimród AntalMet: Liam Neeson & Matthew ModineDe Amerikaanse zakenman Matt Turner (Liam Neeson) woont samen met zijn vrouw en kinderen in Berlijn. Wanneer Matt op een dag zijn kinderen naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend nummer en krijgt hij een mysterieuze stem aan de lijn. Als hij niet doet wat hem wordt opgedragen, zal de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: