Infos

Geregisseerd door : Juliano Ribeiro Salgado & Wim Wenders
In de zalen vanaf: 12 november 2014
Speelduur: 110 minuten
Land : Frankrijk, Italië, Brazilië (2014)
Originele taal: Frans

 Synopsis

De voorbije 40 jaar reisde de fotograaf Sebastião Salgado alle continenten af, in de voetstappen van een steeds evoluerende mensheid. Hij was getuige van een aantal grootse gebeurtenissen uit ons recent verleden: internationale conflicten, hongersnood en exodussen. Nu gaat hij op ontdekking naar ongerepte gebieden, naar wilde fauna en flora en naar grandiose landschappen als onderdeel van een majestueus fotografisch project als eerbetoon aan de pracht van de wereld.  
Het werk en leven van Sebastião Salgado wordt ons onthuld door zijn zoon, Juliano, die hem vergezelde op zijn laatste reizen en door Wim Wenders als fotograaf.

 VOD

Bekijk The Salt of the Earth via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "The Salt of the Earth"

 Andere films nu in de bioscoop...

Retribution - Actie, Politie, Avontuur
1
20 september 2023

Retribution

Actie, Politie, Avontuur Regie: Nimród AntalMet: Liam Neeson & Matthew ModineDe Amerikaanse zakenman Matt Turner (Liam Neeson) woont samen met zijn vrouw en kinderen in Berlijn. Wanneer Matt op een dag zijn kinderen naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend nummer en krijgt hij een mysterieuze stem aan de lijn. Als hij niet doet wat hem wordt opgedragen, zal de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: