Infos

Synopsis

Vin Diesel speelt de Amerikaanse marinier Shane Wolfe, lid van het meest onverschrokken en best getrainde elitekorps ter wereld: de navy SEALS. Hij is ervan overtuigd dat geen taak voor hem te moeilijk of te gevaarlijk is - tot hij moet babysitten.  
Hij krijgt de opdracht om op de vijf onstuimige kinderen te passen van een vermoorde wetenschapper die met een uiterst geheim overheidsproject bezig was en zit plots met twee jobs die absoluut niet samengaan: de slechteriken bestrijden en het huishouden runnen. Shane wisselt zijn duikerspak en wapenarsenaal in voor luiers en vruchtensapjes en maakt zich klaar om zich te meten met een gewiekste vijand, maar ook met de rebelse tiener Zoe (BRITTANY SNOW), de stuurse veertienjarige Seth (MAX THERIOT), de acht jaar oude ninja-in-spe Lulu (MORGAN YORK), de drie jaar oude Peter en baby Tyler – en dan vergeten we nog hun licht geschifte Roemeense oppas (CAROL KANE). Parachutesprongen, explosieven en vijandelijke doelwitten mogen dan wel dagelijkse kost zijn voor Shane, hij leert het echte harde leven pas kennen wanneer hij zijn moed samenraapt om luiers te verversen, moederkloek te spelen en autorijles te geven.  
Als een vis op het droge staat de marinier en eenzaat nu voor zijn belangrijkste missie ooit: het bijeenhouden van een gezin.

Video's van "The Pacifier"

Fotogalerij "The Pacifier" (6)

The Pacifier - Foto 1 The Pacifier - Foto 2 The Pacifier - Foto 3 The Pacifier - Foto 4 +1The Pacifier - Foto 5 The Pacifier - Foto 6

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties