Infos

Geregisseerd door : Adam Shankman
In de zalen vanaf: 6 april 2005
Speelduur: 96 minuten
Genre: Actie, Komedie
Land : Verenigde Staten (2004)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Vin Diesel speelt de Amerikaanse marinier Shane Wolfe, lid van het meest onverschrokken en best getrainde elitekorps ter wereld: de navy SEALS. Hij is ervan overtuigd dat geen taak voor hem te moeilijk of te gevaarlijk is - tot hij moet babysitten.  
Hij krijgt de opdracht om op de vijf onstuimige kinderen te passen van een vermoorde wetenschapper die met een uiterst geheim overheidsproject bezig was en zit plots met twee jobs die absoluut niet samengaan: de slechteriken bestrijden en het huishouden runnen. Shane wisselt zijn duikerspak en wapenarsenaal in voor luiers en vruchtensapjes en maakt zich klaar om zich te meten met een gewiekste vijand, maar ook met de rebelse tiener Zoe (BRITTANY SNOW), de stuurse veertienjarige Seth (MAX THERIOT), de acht jaar oude ninja-in-spe Lulu (MORGAN YORK), de drie jaar oude Peter en baby Tyler – en dan vergeten we nog hun licht geschifte Roemeense oppas (CAROL KANE). Parachutesprongen, explosieven en vijandelijke doelwitten mogen dan wel dagelijkse kost zijn voor Shane, hij leert het echte harde leven pas kennen wanneer hij zijn moed samenraapt om luiers te verversen, moederkloek te spelen en autorijles te geven.  
Als een vis op het droge staat de marinier en eenzaat nu voor zijn belangrijkste missie ooit: het bijeenhouden van een gezin.

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "The Pacifier"

 Andere films nu in de bioscoop...

Lightyear - Actie, Avontuur, Animatie Film
4
15 juni 2022

Lightyear

Actie, Avontuur, Animatie Film Regie: Angus MacLaneBuzz Lightyear is een astronaut en de held waarop de speelgoedfiguur uit 'Toy Story' gebaseerd is. Na een jaar voorbereiding leidt hij als gezagvoerder zijn eerste testvlucht en krijgt hij het gezelschap van de robotkat Sox. Buzz gaat een episch avontuur aan wanneer hij met een reusachtige robot,... Verder lezen...
Top Gun: Maverick - Actie
5
25 mei 2022

Top Gun: Maverick

Actie Regie: Joseph KosinskiMet: Tom CruiseNa meer dan dertig jaar dienst als een van de top piloten van de marine, is Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) waar hij thuishoort. Hij draagt de fakkel over aan een heldhaftige testpiloot en doet afstand van de promotie waar hij recht op had. Wanneer hij Top Gun-afgestudeerden traint voor... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: