Infos

 • 27 december 2017
 • 93 minuten
 • Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

De meiden zijn afgestudeerd aan de universiteit en zoeken hun weg in de echte wereld waar meer nodig is dan een mooie stem om overeind te blijven. Na het winnen van de wereldtitel in een zangwedstrijd valt de groep uit elkaar en ontdekken ze dat er geen banen in het vooruitzicht liggen in de zangwereld. Maar wanneer ze de kans krijgen om op te treden voor een overzeese USO-tour gaat de groep nerds weer muziek maken voor een laatste keer.

Video's van "Pitch Perfect 3"

Fotogalerij "Pitch Perfect 3" (5)

Pitch Perfect 3 - Foto 1 Pitch Perfect 3 - Foto 2 Pitch Perfect 3 - Foto 3 Pitch Perfect 3 - Foto 4 Pitch Perfect 3 - Foto 5

Mening van de toeschouwers

 • Pitch Perfect 3.
  -Pitch Perfect 3 is een 2017 Amerikaanse musical komedie film geregisseerd door Trish Sie en geschreven door Kay Cannon en Mike White. Een vervolg op Pitch Perfect 2 (2015) en de derde en finale film in de Pitch Perfect trilogie, de film stars Anna Kendrick, Anna Camp, Rebel Wilson, Brittany Snow, Hailee Steinfeld, Hana Mae Lee, Ester Dean, Chrissie Fit, Alexis Knapp, John Lithgow, Ruby Rose, Elizabeth Banks en John Michael Higgins. Het plot volgt de Bellas, nu afgestudeerd van college, terug samenkomend voor een finale opvoering in een overzeese USO toer. ----- Pitch Perfect 3 inspanningen om te heroveren de magie dat hielp de originele kuitschieting van een franchise, maar eindigt in het zenden deze meer en meer onnodige trilogie uit op een lage noot. ----- De nieuwe film voegt niks revolutionair toe aan de Pitch Perfect formule. Maar als geregisseerd door Trish Sie, de film is borrelend, het is vlug, en zijn een enthousiast vitrine voor de personaliteiten van zijn stars. ----- “gemengde en gemiddelde reviews”.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Girl - Drama

  Girl

  Drama 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden