Infos

Geregisseerd door : James Gray
In de zalen vanaf: 27 november 2013
Speelduur: 120 minuten
Genre: Drama, Romantisch
Land : Verenigde Staten (2013)
Originele taal: Engels

 Synopsis

New York, 1915. De jonge, Poolse immigrante Ewa (Cotillard) wordt door de onbetrouwbare en agressieve pooier Bruno Weiss (Phoenix) gedwongen tot een leven van burlesque gezelschapsdame om de kosten voor haar doodzieke zusje te betalen. Wanneer ze de illusionist Orlando (Renner) ontmoet, valt hij direct voor de mooie Ewa, en zet hij alles op alles om haar te redden uit deze onveilige situatie.

 Meningen

 Al het nieuws over "The Immigrant"

The Immigrant - Bespreking
Bespreking

The Immigrant

James Gray heeft duidelijk veel werk gestoken in zijn kostuumdrama. Alleen helpt hij het om zeep door er de verkeerde hoofdactrice in te zetten. Verder lezen...
Vermoeide Renner. - Actueel
Actueel

Vermoeide Renner.

U moet het me vergeven dat ik er geen foto van genomen heb, maar toen ik daarstraks op de plaats van de afspraak aankwam om Jeremy Renner te interviewen, trof ik de Amerikaanse acteur diep in slaap aan. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Simone, la Voyage du Siècle - Biografie, Drama
1
12 oktober 2022
12 oktober 2022

Simone, la Voyage du Siècle

Biografie, Drama Regie: Olivier DahanMet: Elsa ZylbersteinHet leven van Simone Veil, haar jeugd, haar politieke gevechten, haar tragedies. Het indrukwekkende en intieme portret van een vrouw met een buitengewone carrière die haar tijd op zijn grondvesten deed schudden door een humanistische boodschap te verdedigen die ook vandaag nog brandend actueel is.
Boiling Point - Thriller, Drama
2
26 oktober 2022
26 oktober 2022

Boiling Point

Thriller, Drama Regie: Philip BarantiniMet: Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice FeethamOp een van de drukste avonden van het jaar in een van de populairste restaurants in Londen balanceert de charismatische chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) op het scherp van de snede terwijl meerdere persoonlijke en professionele uitdagingen alles dreigen te verwoesten waar hij voor heeft gewerkt.
Revoir Paris - Drama
7
14 september 2022

Revoir Paris

Drama Regie: Alice WinocourMet: Virginie Efira, Benoît Magimel, Grégoire ColinMia is in Parijs het slachtoffer van een aanslag in een brasserie. Drie maanden later, nog steeds niet in staat om verder te gaan met haar leven en zich de gebeurtenis alleen in flarden te herinneren, besluit Mia haar geheugen te onderzoeken om de weg naar een mogelijk geluk te vinden.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: