Infos

Geregisseerd door : Luke Greenfield
In de zalen vanaf: 27 oktober 2004
Speelduur: 100 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2004)

 Synopsis

De 18-jarige Matthew Kidman (Emile Hirsch) is een serieuze streber die zich nooit eens goed heeft laten gaan in zijn leven. Tot Danielle (Elisha Cuthbert) naast hem komt wonen. Ze lijkt op het eerste gezicht een onschuldig buurmeisje, maar al snel komt Matthew er achter dat zij een porno-ster geweest is en staat zijn rustige leventje op z'n kop !  
Dank zij Danielle komt Matthew beetje per beetje uit zijn schelp en begrijpt hij dat je soms grote risico's moet nemen voor je geliefde. Matthew op zijn beurt helpt Danielle haar onschuld terug te vinden.

 Video's

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Don't Look up - Komedie
3
08 december 2021
08 december 2021

Don't Look up

Komedie Regie: Adam McKayMet: Leonardo DiCaprio, Chris Evans, Jennifer LawrenceTwee astronomen ontdekken dat een gevaarlijke asteroïde de aarde nadert en zal vernietigen. Ze beginnen vervolgens aan een tour langs de media om de mensheid te waarschuwen. Er is echter een klein probleem: ze staan onderaan de ladder binnen hun werksoort, en niemand wil luisteren.
8ERAF! - Komedie
4
08 december 2021
08 december 2021

8ERAF!

Komedie Regie: Pietje HorstenMet: Jenne Decleir, Govert Deploige, Kadèr Gürbüz,...Acht jeugdvrienden hebben elkaar na hun studies uit het oog verloren. Ze volgden elk hun dromen en passies en staan op een kantelpunt in hun leven. Op een dag ontvangen ze een mysterieuze videoboodschap van tech-geek Carlo. Hij nodigt zijn oude kotgenoten uit op een heel speciaal feest voor een 'bij... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: