Infos

 • 16 augustus 2017
 • 95 minuten
 • Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

Er zijn andere werelden dan deze. Stephen King's The Dark Tower, het ambitieuze en expansieve verhaal van één van de meest beroemde auteurs ter wereld, verschijnt op het grote scherm. 
 
De Last Knight Warrior, Roland Deschain (Idris Elba), is opgesloten in een eeuwige strijd met Walter O'Dim, ook bekend als de Man in Black (Matthew McConaughey). Roland is vastbesloten om te voorkomen dat hij de Dark Tower, die het Universum samenhoudt, vernietigt. Met het lot van de werelden op het spel zal goed en kwaad botsen in een ultieme strijd, want alleen Roland kan de Toren van de Man in Black verdedigen.

Video's van "The Dark Tower"

VOD

Laden en bekijken The Dark Tower met VOD.

Fotogalerij "The Dark Tower" (5)

The Dark Tower - Foto 1 The Dark Tower - Foto 2 The Dark Tower - Foto 3 The Dark Tower - Foto 4 The Dark Tower - Foto 5

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Prachtfilm
  Prachtige actiefilm. Jammer van de duurtijd of was erin geknipt omwille van het ford noyens Gala ? Op 15 09 startte hij pas om 23. 05 en hij was reeds gedaan om 00 25... Das hooguit 80 min.

 • Vond de film geweldig. hoop van harte op vervolg!
  Ik heb ook de boekenreeks gelezen en vond de film de juiste sfeer hebben. Ook de personages erg goed gecast. Dat Stephen King de film zelf geweldig vindt zegt genoeg. Zeker gaan kijken!

 • Saai en smakeloos.
  The Dark Tower is een Amerikaanse westernactie-fantasiefilm uit 2017, geregisseerd door Nikolaj Arcel en gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Stephen King. De film stars Idris Elba als Roland Deschain, een scherpschutter op een zoektocht te beschermen de Dark Tower. Een mythische structuur welke ondersteunt alle realiteiten en Matthew McConaughey als zijn nemesis, Walter o'Dim, de Man in Black. 
  Bedoeld te lanceren een film en televisie franchise, het eerste deel combineert elementen van verscheidene novellen in de acht-volume series, en neemt plaats in beide moderne- dag New York City en in Mid-World, Roland's Old West-stijl parallel universum. De film alsook dient als een canoniek vervolg op de novelle series, welke besluit met de onthulling dat Roland’s zoektocht is een cyclisch tijd verloop; de aanwezigheid van de Horn of Eld, welke Roland draagt in de film, duid aan dat dit de volgende cyclus is. 
  Criticasters noemden The Dark Tower "saai en smaakloos" en "onbegrijpelijk voor beginnend gebruiker en wild ontrouw en simplistisch voor fans van King's boeken. " 
  "Ga dan, daar zijn andere Stephen King bewerkingen dan deze. ” 
  “algemeen ongunstige beoordelingen". 
  Vervolg:- In een interview met Collider, King uitte hoop voor een vervolg film in aanvulling tot de televisie series, suggereerde dat het zou moeten zijn R-rated, had Roland een hoed gedragen, en ingesloten de "monstrosities" van The Dark Tower II: The Drawing of the Three. In een interview met Coming Soon, Arcel bevestigde dat The Drawing of the Three zou de basis vormen voor het vervolg, en dat Eddie en Susannah zouden verschijnen terzijde van Elba, McConaughey, Taylor en Haley hernemend hun rollen als Roland, Walter, Jake en Sayre respectievelijk.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Al het nieuws over "The Dark Tower"

  Sequelitis tast nu ook The Shining aan - Actueel

  Sequelitis tast nu ook The Shining aan

  Geen film zo klassiek of Hollywood wil er een vervolg aan breien. Dat niet altijd cinematografisch indrukwekkende lot is nu ook 'The Shining' beschoren, zo meldt vandaag de Britse krant the Guardian. Dat werk van horrorschrijver Stephen King over een hotel in de bergen gebouwd op een Indianengraf... Verder lezen...

  Andere films nu in de bioscoop...

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden