Infos

Originele titel : Kubo and the Two Strings
Geregisseerd door : Travis Knight
In de zalen vanaf: 28 september 2016
Speelduur: 101 minuten
Genre: Animatie Film
Land : Verenigde Staten (2016)
Originele taal: Engels

 Synopsis

De slimme en goedhartige Kubo leidt een eenvoudig leven waarin hij verhalen vertelt aan de mensen uit zijn kuststad, waaronder ook aan Hosato , Akihiro en Kameyo. Zijn rustig bestaan wordt plots verstoord wanneer hij per ongeluk een geest uit zijn verleden oproept. Deze geest snelt vanuit de hemel naar beneden om een eeuwenoude wraak te nemen. 
 
Terwijl hij vlucht, vormt Kubo een team met Aap en Boktor, en beginnen ze een spanndende tocht om zijn familie te redden. Ook moeten ze het mysterie oplossen van zijn gesneuvelde vader, de grootste samurai strijder die de wereld ooit heeft gekend. Met de hulp van zijn shamisen - een magisch muziekinstrument - moet Kubo het opnemen tegen goden en monsters, waaronder de wraakzuchtige Maankoning en de boze Tweelingzussen zodat hij het geheim van zijn erfenis kan achterhalen, zijn familie kan verenigen en zijn lot als held kan vervullen.

 VOD

Bekijk Kubo en het magische Harnas via video on demand/streaming.

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Perfect Days - Drama, Komedie
3
29 november 2023

Perfect Days

Drama, Komedie Regie: Wim WendersMet: Koji Yakusho, Min Tanaka, Arisa NakanoHirayama lijkt volkomen tevreden met zijn eenvoudige leven als toiletreiniger in Tokio. Naast zijn zeer gestructureerde dagelijkse routine geniet hij van zijn passie voor muziek en boeken, en koestert hij zijn liefde voor bomen, die hij graag fotografeert. Een reeks onverwachte ontmoetingen onthult... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: