Infos

Geregisseerd door : George Nolfi
In de zalen vanaf: 23 maart 2011
Speelduur: 106 minuten
Land : Verenigde Staten (2010)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Bepalen we zelf onze lotsbestemming, of worden we gemanipuleerd door onzichtbare krachten? Matt Damon speelt in de thriller The Adjustment Bureau de rol van een man die een glimp opvangt van wat het lot voor hem in petto heeft en beseft dat hij iets anders wil. Om dat te bereiken, moet hij de enige vrouw van wie hij ooit gehouden heeft, dwars door en onder de straten van het hedendaagse New York achternagaan. 
 
Net als hij op het punt staat een zitje te krijgen in de Amerikaanse senaat, ontmoet de ambitieuze politicus David Norris (Damon) de aantrekkelijke ballerina Elise Sellas (Emily Blunt), een vrouw zoals hij er nog nooit één ontmoet heeft. Maar zodra hij voor haar begint te vallen, spannen geheimzinnige mannen samen om de twee uit elkaar te houden. 
 
David komt te weten dat hij het moet opnemen tegen de agenten van het lot zelve - de mannen van het Adjustment Bureau - die alles zullen doen wat in hun aanzienlijke macht ligt om te verhinderen dat David en Elise samen zijn. Nu de kansen tegen hem gekeerd zijn, moet hij kiezen of hij haar loslaat en zijn voorbestemd pad aanvaardt... of alles waagt om het lot te tarten en met zijn geliefde samen te zijn.

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "The Adjustment Bureau"

The Adjustment Bureau - Bespreking
Bespreking

The Adjustment Bureau

Heeft de mensheid vrije wil of is ons leven voorbestemd? Het antwoord vind je in een romantisch actieverhaal dat de regels volgt en toch buiten de lijntjes kleurt. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Stalker - Science-Fiction
2
01 augustus 2018

Stalker

Science-Fiction Regie: Andrei TarkovskiMet: Natacha Abramova, Nicolai Grinko,...In 1979 bracht de Russische regisseur Andrei Tarkovsky, ook wel in één adem met Stanley Kubrick genoemd, zijn vervreemdende meesterwerk Stalker uit. De film is gebaseerd op het sciencefictionboek Bermtoeristen van Arkadi en Boris Stroegatski en vertelt het verhaal van Stalker, een gids die samen... Verder lezen...
Blade Runner - Science-Fiction
5

Blade Runner

Science-Fiction Regie: Ridley ScottMet: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young,...Los Angeles, 2019: Deckard (Ford) is een Blade Runner: een politieagent die ingezet wordt om "Replicants" (androïden) uit te schakelen. Hij wil eigenlijk stoppen, maar moet z'n baantje weer oppakken als er 5 replicants de controle over een ruimteschip weten te krijgen, en terugkeren naar Aarde.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: