Infos

Synopsis

Bepalen we zelf onze lotsbestemming, of worden we gemanipuleerd door onzichtbare krachten? Matt Damon speelt in de thriller The Adjustment Bureau de rol van een man die een glimp opvangt van wat het lot voor hem in petto heeft en beseft dat hij iets anders wil. Om dat te bereiken, moet hij de enige vrouw van wie hij ooit gehouden heeft, dwars door en onder de straten van het hedendaagse New York achternagaan. 
 
Net als hij op het punt staat een zitje te krijgen in de Amerikaanse senaat, ontmoet de ambitieuze politicus David Norris (Damon) de aantrekkelijke ballerina Elise Sellas (Emily Blunt), een vrouw zoals hij er nog nooit één ontmoet heeft. Maar zodra hij voor haar begint te vallen, spannen geheimzinnige mannen samen om de twee uit elkaar te houden. 
 
David komt te weten dat hij het moet opnemen tegen de agenten van het lot zelve - de mannen van het Adjustment Bureau - die alles zullen doen wat in hun aanzienlijke macht ligt om te verhinderen dat David en Elise samen zijn. Nu de kansen tegen hem gekeerd zijn, moet hij kiezen of hij haar loslaat en zijn voorbestemd pad aanvaardt... of alles waagt om het lot te tarten en met zijn geliefde samen te zijn.

Video's van "The Adjustment Bureau"

VOD

Laden en bekijken The Adjustment Bureau met VOD.

Fotogalerij "The Adjustment Bureau" (5)

The Adjustment Bureau - Foto 1 The Adjustment Bureau - Foto 2 The Adjustment Bureau - Foto 3 The Adjustment Bureau - Foto 4 The Adjustment Bureau - Foto 5

Mening van de toeschouwers

 • Lichtvoetig avontuur
  Een vlotgemaakte lichtvoetige sf-actiefilm met een charismatische Matt Damon in de hoofdrol. Fijn maar niet onvergetelijk.

 • Vrije wil en God
  Matt Damon in een ander soort film dan de Bourne-trilogie. Zeer interessante en goed gebrachte film over 'de directeur' die een plan heeft uitgewerkt voor iedereen op de wereld. The Adjustment Bureau zijn agenten die mensen terug op het juiste pad moeten helpen. Dit kunnen ze met behulp van speciale gaven. Ze hebben een boek waarin staat hoe mensen hun leven moeten lijden. Matt Damon speelt hier een goede rol net als zijn vrouwelijke - zeer aantrekkelijke - tegenspeelster Emily Blunt. De trailer leek me zeer interessant en de film blijkt dat ook te zijn. De directeur is een overduidelijke verwijziging naar een religie met een belangrijk boek. Het concept rond vrije wil dat hier duidelijk wordt aangesneden maakt het wel heel intrigerend en geeft je stof tot nadenken.

 • Spannend
  Zeer spannende film, van het begin tot het einde aan het beeld gekluisterd!

 • Meer commentaren weergeven...
 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Al het nieuws over "The Adjustment Bureau"

  The Adjustment Bureau - Bespreking

  The Adjustment Bureau

  Heeft de mensheid vrije wil of is ons leven voorbestemd? Het antwoord vind je in een romantisch actieverhaal dat de regels volgt en toch buiten de lijntjes kleurt.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden