Infos

Synopsis

Bepalen we zelf onze lotsbestemming, of worden we gemanipuleerd door onzichtbare krachten? Matt Damon speelt in de thriller The Adjustment Bureau de rol van een man die een glimp opvangt van wat het lot voor hem in petto heeft en beseft dat hij iets anders wil. Om dat te bereiken, moet hij de enige vrouw van wie hij ooit gehouden heeft, dwars door en onder de straten van het hedendaagse New York achternagaan. 
 
Net als hij op het punt staat een zitje te krijgen in de Amerikaanse senaat, ontmoet de ambitieuze politicus David Norris (Damon) de aantrekkelijke ballerina Elise Sellas (Emily Blunt), een vrouw zoals hij er nog nooit één ontmoet heeft. Maar zodra hij voor haar begint te vallen, spannen geheimzinnige mannen samen om de twee uit elkaar te houden. 
 
David komt te weten dat hij het moet opnemen tegen de agenten van het lot zelve - de mannen van het Adjustment Bureau - die alles zullen doen wat in hun aanzienlijke macht ligt om te verhinderen dat David en Elise samen zijn. Nu de kansen tegen hem gekeerd zijn, moet hij kiezen of hij haar loslaat en zijn voorbestemd pad aanvaardt... of alles waagt om het lot te tarten en met zijn geliefde samen te zijn.

Video's van "The Adjustment Bureau"

Fotogalerij "The Adjustment Bureau" (5)

The Adjustment Bureau - Foto 1 The Adjustment Bureau - Foto 2 The Adjustment Bureau - Foto 3 The Adjustment Bureau - Foto 4 The Adjustment Bureau - Foto 5

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The Adjustment Bureau"

The Adjustment Bureau - Bespreking

The Adjustment Bureau

Heeft de mensheid vrije wil of is ons leven voorbestemd? Het antwoord vind je in een romantisch actieverhaal dat de regels volgt en toch buiten de lijntjes kleurt.

Andere films nu in de bioscoop...

At Eternity's Gate - Biografie, Drama

At Eternity's Gate

Biografie, Drama 
24 april 2019
Duelles - Drama

Duelles

Drama 
24 april 2019
Mid90s - Dramatische komedie

Mid90s

Dramatische komedie 
24 april 2019

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden