Infos

  • 26 februari 2014
  • 107 minuten
  • Frankrijk (2013)
  • Frans

Synopsis

Romain Faubert is een 40-jarige man zonder vrouw en kinderen. Hij werkt als fotograaf voor een online medisch woordenboek en dit helpt hem niet om zijn acute hypochondrie te verlichten, integendeel zelfs. Zijn enige vriend is de huisarts Dr. Dimitri Zvenka, die de fatale fout heeft gemaakt om tijdens hun eerste ontmoeting vriendelijk te zijn tegen Romain. Iets waar hij nu spijt van heeft. Romain is immers een opdringerige patiënt, wat op de zenuwen werkt van de vrouw van de arts. Maar nu denkt Dr. Zvenka een oplossing gevonden te hebben. Hij wil Romain helpen om de vrouw van zijn dromen te zoeken.

Video's van "Supercondriaque"

Fotogalerij "Supercondriaque" (6)

Supercondriaque - Foto 1 Supercondriaque - Foto 2 Supercondriaque - Foto 3 Supercondriaque - Foto 4 +1Supercondriaque - Foto 5 Supercondriaque - Foto 6

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Supercondriaque"

Dany Boon regisseert binnenkort grote Hollywood-film - Actueel

Dany Boon regisseert binnenkort "grote Hollywood-film"

Dany Boon, bij ons vooral gekend vanwege de kaskraker "Bienvenue chez les Ch'tis", begint in augustus van dit jaar met het draaien van zijn eerste grote Hollywood-film. De toekomstige prent van de Franse acteur heet "The Ambassadors" en wordt gefinancierd door Fox.
'Saving Mr Banks', 'Supercondriaque', 'The Lego Movie', ... Uw Cinereview! - Actueel

'Saving Mr Banks', 'Supercondriaque', 'The Lego Movie', ... Uw Cinereview!

Welkom in uw wekelijkse Cinereview! Naar goede gewoonte overlopen we de releases van de week en helpen we u met het maken van de beste keuze. Afgelopen week hebben we recht gehad op de eerste hagelbuien van het jaar, en deze week regent het aan nieuwe films in de bioscopen.

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden