Sint & Diego: de magische bron van Myra

/10(0 stemmen)
Sint & Diego: de magische bron van Myra

Infos

Synopsis

Na de intocht van Sinterklaas gaan de zwarte Pieten iedere nacht de daken weer op om de schoentjes te vullen. Maar om op daken te springen en door schoorstenen te gaan hebben ze wél de magische kracht nodig die in het Grote Boek van Sinterklaas zit.  
Die begint op te raken, dus om Pakjesavond te redden moet de kracht van het boek en van de Pieten op tijd hersteld worden! Sinterklaas geeft zijn boek daarom mee aan Diego die met zijn Elite Pieten op zoek moet naar de magische bron.. in Sint's geboorteplaats Myra! 
In het vliegtuig vinden ze echter een verstekeling; de 9-jarige Madelief (Jada Borsato). Zij hoopt dat Diego haar kan helpen om haar vader, die voor de Marine in het buitenland werkt, op Pakjesavond thuis te brengen. Terwijl haar moeder (Kathleen Aerts) denkt dat ze bij een schoolvriendje logeert, beleeft Madelief een fantastisch avontuur met de Elite Pieten in het Midden Oosten. 
Vinden ze op tijd de magische bron én lukt het de Pieten om het Grote Boek, Madelief én haar vader terug naar Nederland te brengen ?

Video's van "Sint & Diego: de magische bron van Myra"

Fotogalerij "Sint & Diego: de magische bron van Myra" (5)

Sint & Diego: de magische bron van Myra - Foto 1 Sint & Diego: de magische bron van Myra - Foto 2 Sint & Diego: de magische bron van Myra - Foto 3 Sint & Diego: de magische bron van Myra - Foto 4 Sint & Diego: de magische bron van Myra - Foto 5

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Andere films nu in de bioscoop...

De Wraak van de Ninja - Familie, Animatie Film

De Wraak van de Ninja

Familie, Animatie Film 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties