Infos

Synopsis

In 2073 is de aarde verwoest door buitenaardse wezens, wat rest van de mensheid leeft nu hoog boven de wolken. Jack Harper (Tom Cruise), één van de laatste drone herstellers op aarde is getuige van een crash die zijn leven volledig zal veranderen...

Fotogalerij "Oblivion" (8)

Oblivion - Foto 1 Oblivion - Foto 2 Oblivion - Foto 3 Oblivion - Foto 4 +3Oblivion - Foto 5 Oblivion - Foto 6 Oblivion - Foto 7 Oblivion - Foto 8

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Oblivion"

Oblivion - Review

Oblivion

Oblivion, dat is een onvergetelijk visueel spektakel die u nog zeker een hele tijd zal bijblijven... nog niet gezien? Aarzal dan niet langer!
'The Twilight Zone': nieuw project voor bioscoopadaptatie. - Actueel

'The Twilight Zone': nieuw project voor bioscoopadaptatie.

Leonardo DiCaprio blijft toch een man vol verrassingen... Inderdaad, hij zou zich wel eens kunnen associëren aan Warner, om een nieuwe bioscoopadaptatie te produceren, namelijk 'The Twilight Zone'.
Oblivion - Bespreking

Oblivion

Tom cruise redt de planeet, die geteisterd wordt door ruimtewezens, in een ambitieuze sci-fi prent die vooral de moeite waard is voor zijn weelderige beelden: zo zouden we 'Oblivion' van Joseph Kosinski ('Tron: Legacy') kort kunnen samenvatten.
'Oblivion', 'Side Effects', 'I Give it a Year', ... Uw Cinereview! - Actueel

'Oblivion', 'Side Effects', 'I Give it a Year', ... Uw Cinereview!

De lente is eindelijk begonnen aan zijn grote doorbraak, maar het blijft ideaal weer om eens een bezoekje te brengen aan de bioscoop en zich op te warmen aan een goede film. Deze week staan er weer tal van nieuwigheden op het programma... maak de beste keuze dankzij onze reviews!

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden