Infos

Geregisseerd door : Richard Loncraine
In de zalen vanaf: 23 september 2009
Speelduur: 108 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2009)
Originele taal: Engels

 Synopsis

De betoverende Anne Deveraux is in haar zoektocht naar een nieuwe vader voor haar kinderen, en vooral een -rijke- kostwinner, zo langzamerhand ten einde raad. Ze stapt met haar kinderen in de auto en reist van stad naar stad op zoek naar de juiste persoon. In Hollywood tenslotte, lijkt er licht aan het einde van de donkere tunnel te zijn gekomen.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "My One and Only"

My One and Only - Bespreking
Bespreking

My One and Only

Zwierig beeld van de donkere kant van de jaren '50 wordt ontsierd door een truttige vertolking van Renée Zellweger. -Alsof we daar nog van opkijken- Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Sometimes I think about dying
4
05 juni 2024

Sometimes I think about dying

 Regie: Rachel LambertFran denkt graag na over doodgaan, het maakt haar rustige leven interessanter. Wanneer ze haar nieuwe collega op het werk aan het lachen maakt, leidt dat tot meer: een date, een stuk taart, een gesprek, een vonk. Het enige dat hen in de weg staat, is Fran zelf.
The Watchers - Horror
6
12 juni 2024

The Watchers

Horror Regie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij zien alles."

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: