Infos

Geregisseerd door : Rodrigo Garcia
In de zalen vanaf: 24 november 2010
Speelduur: 125 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten, Spanje (2009)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Drie vrouwen die onafhankelijk van elkaar leven blijken met elkaar verbonden.  
Elizabeth zoekt haar moeder, Karen zoekt haar dochter en Lucy zoekt een kind. 
 
De vijftigjarige Karen (Annette Bening), werd als meisje van veertien door haar moeder gedwongen afstand te doen van haar baby. Ze durfde niet tegen haar moeder in te gaan, maar is het kindje nooit vergeten. Na jarenlang moed te hebben verzameld gaat ze op zoek naar haar dochter.  
 
Elizabeth (Naomi Watts), een onafhankelijke en carrière georiënteerde vrouw raakt zwanger van de man waarmee ze een affaire heeft. Voor het eerst in haar leven wil ze weten wie haar moeder is, de vrouw die ze zelf nooit heeft gekend.  
 
Lucy (Kerry Washington) wil koste wat het kost een kindje adopteren om zo haar huwelijk te redden, maar wordt alsnog verlaten door haar man.  
 
Een ontroerende film over het maken van keuzes, missen van kansen en grijpen van mogelijkheden maar bovenal over de band tussen moeder en kind.

 VOD

Bekijk Mother and Child via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Mother and Child"

Mother and Child - Bespreking
Bespreking

Mother and Child

Hoewel deze comebackprent van 'American Beauty'-echtgenote Annette Bening bezwaarlijk onze favoriete film van het jaar is, kunnen we onmogelijk beweren dat het om een onuitstaanbaar onding gaat. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: