Infos

Synopsis

Na het success van Little Miss Sunshine, komt regisseurs duo en echtpaar Jonathan Dayton en Valerie Faris terug met de romantische comedy Ruby Sparks. Calvin (Paul Dano) is een worstelende schrijver die op zoek is naar een nieuw onderwerp voor zijn volgende boek. Aangemoedigd door zijn psychiater (Elliott Gould) gaat Calvin aan de slag met het creëren van zijn droomvrouw. Wanneer zijn 'Ruby' (screenwriter en Dano's off-screen vriendin Zoe Kazan) daadwerkelijk verschijnt in zijn appartement, stapelverliefd op hem en exact zoals in zijn dromen, is Calvin totaal verbouwereerd. Ruby Sparks is een hartverwarmende komedie, met onder andere Paul Dano, Zoe Kazan, Antonio Banderas en Annette Bening. Een verhaal over schrijvers met een 'writer's block', fantasie en de onverwachte hindernissen die we in het leven tegenkomen bij het bereiken van onze doelen.

Fotogalerij "Ruby Sparks" (10)

Ruby Sparks - Foto 1 Ruby Sparks - Foto 2 Ruby Sparks - Foto 3 Ruby Sparks - Foto 4 +5Ruby Sparks - Foto 5 Ruby Sparks - Foto 6 Ruby Sparks - Foto 7 Ruby Sparks - Foto 8 Ruby Sparks - Foto 9 Ruby Sparks - Foto 10

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Ruby Sparks"

Ruby Sparks - Bespreking

Ruby Sparks

Maak het maar mee. Je bent een vroege twintiger. Enkele jaren terug schreef je een boek dat een bestseller werd en het leven van vele mensen veranderde. Sindsdien krijg je geen letter meer op papier.
Cinereview, uw filmweek! - Actueel

Cinereview, uw filmweek!

Een drukke week op bioscoopgebied! Meer dan keuze genoeg dus voor uw entertainement!

Andere films nu in de bioscoop...

Muidhond

Muidhond

 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden