Infos

Geregisseerd door : Eddy Terstall
Speelduur: 90 minuten
Land : Nederland (2014)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Liza (Roberta Petzoldt) is een jonge vrouw die naar Venetië afreist om daar haar Italiaanse vader Mauro (Beppe Costa) te zien. Hij heeft zijn dochter sinds zij drie jaar oud was niet meer gezien, omdat hij toen van haar moeder scheidde. Sindsdien reist hij de wereld over als muzikant. Wanneer Liza in Venetië aankomt blijkt haar vader meer in petto te hebben dan alleen een verblijf in deze sfeervolle stad. Mauro neemt haar mee op een muzikale reis langs de Oriënt Express route, die zal eindigen in Istanbul. 
Vader en dochter blijken tijdens de reis meer overeenkomsten te hebben dan ze dachten en hun band wordt met elke kilometer die ze reizen sterker. Wanneer ze in Turkije aankomen, ontdekt Liza waarom haar vader na al die tijd contact met haar zocht. Meet Me In Venice is de eerste Engelstalige film van Eddy Terstall, regisseur van o.a. 'De boekverfilming', 'Rent-a-friend' en het met meerdere Gouden Kalveren bekroonde 'Simon'. Terstall schreef samen met Erik Wünsch het scenario.

 VOD

Bekijk Meet Me in Venice via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
7
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: